Cod: BIG56109 Categorie: Odrážadlá od 12 mesiacov
202 Lei
Ne pare râu, produsul nu este în prezent pe stoc
Recenzie:
Nu a fost evaluat

Babytaxiul mașinuță Ocean Big Bobby Car este un babytaxiu frumos pentru copii, realizat în culoarea albastră, cu motivul oceanului, va impresiona fiecare copil, fetițe și băieți, de la 12 luni până la 3 ani. Acest babytaxiu minunat are o capacitate maximă de 50 kg. Datorită acestui babytaxiu modern, copilul dvs. își poate atrena de la o vârstă fragedă, musculatura picioarelor. Babytaxiul pentru copii încurajează dezvoltarea motorică, abiltățile de mișcare ale copilului și dezvoltarea adecvata a articulatiei șoldurilor, din moment ce copilul stă pe babytaxiu cu piciorușele larg deschise. Volanul babytaxiului determină direcția de deplasare și este echipat suplimentar cu un claxon funcționabil. Culorile babytaxiului sunt protejate de razele solare, datorită protecției UV. Volanul babytaxiului poate fi rotit în ambele părți până la de 30 °.

Roțile babytaxiului Bobby Classic au anvelope silențioase, care sunt ideale pentru șosea. Șasiul redus stă foarte bine pe babytaxiu și oferă babytaxiului o stabilitate completă. Scaunul babytaxiului pentru copii are o formă ergonomică pentru un confort sporit la condus, contribuind la dezvoltarea corectă a articulațiilor șoldurilor. Mai mult, scaunul are și spațiu special pentru genunchi, astfel încât copii mai mari să se poată reflecta cu un picior - exact ca și la trotinetă. În partea din față și din spate a mașinuței sunt conectorii pentru conectarea accesoriilor mărcii BIG - cărucior, frânghie de remorcare, etc. Materialele folosite, sunt nedăunătoare sănătății, sunt reciclabile, astfel încât să nu împovăreze mediul înconjurător. Tehnicile de fabricare aplicate garantează siguranța produselor pentru copii. Bara de protecție pentru copii are toate marginile rotunjite, reducând astfel riscul de rănire. Marca BIG oferă pentru produsele sale o garanție de până la 3 ani.

Produsele BIG sunt testate de instituții independente și subliniază calitatea produselor. Babytaxiul albastru cu claxon, este testat de către autoritatea germană de control TÜV Rheinland în conformitate cu standardele stricte de siguranță GS. Marca germană BIG este producătorul jucăriilor de top, care a obținut premii internaționale. Logo-ul producătorului BIG este un bivol, care prezintă rezistență, durabilitate și robustețe - acestea fiind trăsăturile caracteristice ale acestui brand. Marca BIG se bazează pe siguranța produselor sale, materialele folosite sunt doar de cea mai bună calitate, ci și inofensive. Designul inconfundabil, procesele moderne de fabricație și jucăriile care îndeplinesc cerințele copiilor - acesta este brandul BIG.

Caracteristici

  • mașinuță elegantă pentru copii cu design de curse
  • claxon funcționabil
  • este pe deplin adaptat nevoilor copiilor
  • capacitatea maximă este de 50 kg
  • are conectori pentru atașarea accesoriilor (cărucior, cabluri)
  • are un spațiu pentru genunchi - copii mai mari pot să meargă ca pe o trotinetă
  • adecvat de la 12 luni
  • protejat împotriva răsturnării
  • adaptate atât pentru condusul în interior, cât și pentru exterior
  • garanție de 3 ani
  • filtru UV special pentru protecția culorilor
  • scaunul în formă ergonomică susține dezvoltarea corectă a articulațiilor șoldurilor
  • produs german de calitate

BIG

Nakúpte u nás špičkové hračky obľúbenej nemeckej značky BIG. Nájdete tu detské odrážadlá, stavebnice pre deti, detské autíčka aj pieskoviská.
Contact
Câmpurile marcate cu* sunt obligatorii
loader  Se încarcă comentariul...

AM ALES PENTRU DVS.

loader  Produse cele mai vândute...