Cod: ST9002400 Categorie: Odrážadlá od 12 mesiacov
158 Lei
Ne pare râu, produsul nu este în prezent pe stoc
Recenzie:
Nu a fost evaluat

Babytaxiul smarTrike Springo Fermă este un babytaxiu minunat şi pliabil, în forma unei văcuţe şi în combinaţia culorilor negru şi alb, care este ideal fetiţelor şi băieţilor de la vârsta de 12 luni. Babytaxiul creşte împreună cu copilul dvs. până la vârsta de 3 ani. Babytaxiul Springo Fermă este un babytaxiu cu scaun minunat arcuit. Are un efect benefic asupra dezvoltării motrice şi fizice a copilului, ajută la dezvoltarea încrederii în sine și a stabilității la efectuarea primilor paşi. Copiii vor adora datul pe acest babytaxiu, se vor bucura în totalitate de el. Volanul babytaxiului poate fi rotit la un unghi de 30 de grade.

Sistemul de arcuri, împreună cu roțile care absorb șocurile, vor face din acest babytaxiu un vehicul minunat pentru utilizarea în interior și în exterior. Acest babytaxiu poate fi pliat în jumătatea dimensiunii sale cu o mişcare simplă şi poate fi transportat oriunde. Este un vehicul minunat care va pregăti copilul pentru prima lui tricicletă sau bicicletă. Partea anterioară a babytaxiului este decorată cu capul unei văcuţe drăguţe din pluş, de care micuţii se vor îndrăgosti din prima clipă. Babytaxiul Springo Fermă este fabricat din materiale de cea mai bună calitate şi din cele mai rezistente materiale, care sunt combinate cu o construcţie puternică din metal şi cu material de plastic de calitate. Capacitatea babytaxiului este de 20 kg.

Datorită roților rotative într-un unghi de 360 de grade, distracţia micuţilor este asigurată. Marca de tricicletă smarTrike este cea mai vândută în întreaga lume şi este marca de tricicletă şi babytaxiu apreciată la un nivel înalt. Este prezent de zeci de ani pe piaţă şi este primul care a introdus inovația mânerului reglabil în înălţime pentru părinţi. SmarTrike este primul în lume în vânzările, producerea şi dezvoltarea tricicletelor pentru copii. Vinde anual milioane de triciclete, care reprezintă garanţia calităţii.

Caracteristici

  • sistemul de arcuri al acestui babytaxiu întăreşte musculatura şi stabilitatea
  • roţile se rotesc la un unghi de 360 de grade pentru o ghidare simplă
  • scaun cu proiectare ergonomică cu o curbură pentru siguranţă
  • pliere simplă
  • roți adecvate pentru utilizare în interior și în exterior
  • este recomandat pentru vârsta cuprinsă între 12 şi 36 de luni
  • creşte împreună cu copilul dvs.
  • capacitatea sa este de 20 kg

smarTrike

Nakúpte u nás hračky smarTrike. V ponuke eshopu Trendy Mama nájdete detské trojkolky, kolobežky, odrážadlá a iné produkty smarTrike.
Contact
Câmpurile marcate cu* sunt obligatorii
loader  Se încarcă comentariul...

AM ALES PENTRU DVS.

loader  Produse cele mai vândute...