Cod: K962765 Categorie: Căluț balansoar
545 Lei
Ne pare râu, produsul nu este în prezent pe stoc
Recenzie:
Nu a fost evaluat

Balansoar de pluş câine Les Amis Caramel, cu un design unic franţuzesc de la producătorul Kaloo, este un balansoar minunat de pluş, cu ajutorul căruia îi veţi putea oferi bucurie atât fetiţelor, cât şi băieţilor de la vârsta de 12 luni. balansoarul, cu o construcţie din lemn, în forma unui căţeluş zâmbitor de culoare crem şi bej. Balansoarul câine este dotat cu un scaun moale şi un sprijin, care va oferi un loc confortabil pentru cei mai mici. În timpul balansării, copilul se va ţine de mânerul din lemn. Construcţia balansoarului s-a fabricat din lemn de calitate şi masiv, cu o suprafaţă netedă şi culori naturale. Balansoarul câine s-a fabricat din pluş neted şi moale, de culoare plăcută de bej, aşadar acesta va fi o jucărie minunată atât pentru fetiţe, cât şi pentru băieţi. Cu balansoarul de pluş câine copii se vor juca un timp îndelungat.

Mărimea balansoarului este de 58*29*50 cm şi este potrivit copiilor cu vârstele cuprinse între 1-3 ani. Urechile lungi şi eşarfa albastră deschisă în jurul gâtului vor transforma balansoarul câine într-unul mai unic. În timpul balansării, copii îşi dezvoltă abilităţile motoricii fine, muşchii picioarelor şi abilităţile de mişcare. Nu trebuie să vă faceţi griji dacă copil va gusta sau va mesteca jucăria. Orice jucărie Kaloo este testat şi corespunde celor mai stricte standarde. Astfel se poate mesteca, proba sau gusta. Balansoarul în formă de câine este o jucărie rezistentă, care a fost fabricat din material rezistent şi nedăunător sănătăţii. designul său unic, culorile şi balansarea distractivă garantează căci cu această jucărie fiecare fetiţă şi băieţel se va juca cu mare plăcere.

Joaca cu jucăria din pluş este foarte importantă pentru orice bebeluş pentru o dezvoltare optimă, astfel Jucăria le dezvoltă activitatea creierului, le formează personalitatea, le dezvoltă aptitudinile şi abilităţile de îndemânare. Balansoarul câine Kaloo va ajuta la dezvoltarea mentală şi fizică a copiilor. Prin joaca cu jucăriile, copiilor se vor dezvolta motorica fină, iar prin atingerea diferitelor suprafeţe îşi vor dezvolta sensibilitatea tactilă. Jucăriile Kaloo conţin o frumuseţe şi perfecţiune franţuzească. Datorită designului său unic, culorilor plăcute şi suprafeţei netede, această jucărie va deveni jucăria preferată al fiecărui copil. Producătorul ia în considerare şi necesităţile şi dorinţele bebeluşilor, astfel ei se simt liniştiţi şi mulţumiţi cu jucăriile Kaloo.

Producătorul franţuzesc, Kaloo se ocupă de 16 ani de fabricarea jucăriilor din pluş şi a accesoriilor cu un design unic şi din material de calitate cu un design franţuzesc. Procesul de fabricare este strict controlat, fiecare produs corespunde standardelor stricte, europene, astfel calitatea şi siguranţa jucăriilor sunt asigurate maxim, datorită cărora producătorul este liber de orice concurenţă. Pe lângă siguranţa maximă, aceste jucării cu un design atractiv, al acestei mărci franţuzeşti se remarcă pe piaţă, astfel oferind bucurie copiilor de pretutindeni. Cu balansoarul câine din pluş veţi putea oferi copilului numeroase momente frumoase şi bucurie prin mişcare.

Caracteristici

  • balansoar câine din pluş moale şi cu spătare confortabil
  • culori plăcute
  • potrivit copiilor cu vârstele între 12-36 luni
  • mărime de  58*29*50 cm
  • din material nedăunător sănătăţii
  • dezvoltă motorica fină, sensibilitatea tactilă şi abilităţile de mişcare
  • corepsunde celor mai stricte standarde de siguranţă
  • un design unic franţuzesc

Kaloo

Nakúpte u nás hračky Kaloo. V ponuke eshopu Trendy Mama nájdete plyšové hračky, hracie deky, detské osušky, klipy na cumlíky aj hračky na maznanie.
Contact
Câmpurile marcate cu* sunt obligatorii
loader  Se încarcă comentariul...

AM ALES PENTRU DVS.

loader  Produse cele mai vândute...