Cod: SM110221 Categorie: Bariere de protecție și saltele de joacă
244 Lei
Ne pare râu, produsul nu este în prezent pe stoc
Recenzie:
Nu a fost evaluat

Căutaţi o bară interactivă pentru cei mai mici copilași de la vârsta de 3 ani? Bara de joacă şi activitate, 2in1 Arch Cotoons Smoby este o bară electronică minunată cu sunete și lumini, care va crește împreună cu copilul dvs. Această jucărie frumoasă pentru copii este decorată cu motivul perosnajelor din serialul Cotoons, care sunt cunoscuți de copii din întreaga lume. Bara de joacă este o jucărie 2in1 iar înălțimea sa totală este de 53 cm.

Bară de joacă pentru cei mai mici

Bara de joacă Arch Smoby va distra toți copii de la vârsta de 3 luni. Pe bara de joacă se află o oglindă, în care copilaşul îşi va putea privi chipul, dar norul cu foşnet cu panglici atărnătoare va impresiona copii cu fonșnetul său. Pe centrul barei de joacă, se află o figurină simpatică broscuța Cotoons Wabap, care se află deasupra capului și îl va proteja pe copilaş. Toate accesoriile de pe bara de joacă, sunt detașabile și pot fi înlocuite cu altele. Toate accesoriile de pe bara de joacă pentru copii sunt concepute pentru a lua atenția copilului dumneavoastră și pentru a-l distra o perioadă lungă de timp. După ce copilul va crește, va folosi cu siguranță și alte accesorii care fac parte din bara de joacă pentru copii. Treptat, pe măsură ce copilul va începe să facă primii pași, va fi impresionat de caracteristicile didactice, cum ar fi flori care se pot învărti sau apăsa. Butonul de lumină interactivă va reda o melodie frumoasă care va aduce mereu un zâmbet pe fața copilului dvs.

Centru de sport

După o vreme, când copilaşul va fi mai mare, părintele va putea modifica bara de joacă într-un centru de sport. Bara de joacă se poate transforma într-un teren de baschet, astfel copilul îşi va încerca abilităţile, în timp ce va încerca să nimerească mingea în coş. La fiecare aruncare cu succes, bara de joacă îl va răplăti cu un efect sonor sau luminos. Pentru copii, cărora nu le place baschetul , există şi altceva și anume un teren de fotbal. Într-un mod foarte simplu se poate atașa plasa pentru poartă, de bara de joacă. Micii jucători vor putea putea exersa marcarea golurilor în plasă, astfel că, după fiecare marcare reuşită, bara de joacă îl va răplăti cu un efect sonor sau luminos

Construcţie şi design

Bara de joacă cu designul de la producătorul  franţuzesc Smoby este un produs minunat, de calitate, dar în acelaşi timp un produs din material de plastic rezistent, care va fi în totalitate sigur pentru copii. Fiecare element al jucăriei are margini rotunjite, astfel copilul se va putea juca în siguranţă cu fiecare. Dimensiunea barei de jucărie este de 67*49*53 cm. Deci nimic nu îi va opri pe copii în distracţia îndelungată. Pentru funcționarea corectă a barei de joacă, sunt necesare 2 baterii AA /LR6, care nu sunt incluse în pachet. Smoby este producătorul jucăriilor franţuzeşti, care se remarcă pe piaţă cu calitate şi rezistenţă , deoarece jucăriile sale au fost fabricate în conformitate cu  standardele  şi cerinţele europene.

Smoby

Nakúpte u nás hračky Smoby. V ponuke nášho eshopu objavíte detské kuchynky, domčeky pre deti, šmykľavky, odrážadlá aj trojkolky.
Contact
Câmpurile marcate cu* sunt obligatorii
loader  Se încarcă comentariul...

AM ALES PENTRU DVS.

loader  Produse cele mai vândute...