Cod: SM770109 Categorie: Odrážadlá od 18 mesiacov
227 Lei
Ne pare râu, produsul nu este în prezent pe stoc
Recenzie:
Nu a fost evaluat

Bicicleta educativă, Masha şi ursul de la compania franţuzească Smoby este o bicicletă educativă fantastică pentru copii. Cu ajutorul bicicletei copii vor învăţa să-şi menţină echilibrul în timp ce vor practica un sport. Bicicleta educativă, Masha şi ursul este de culoare minunată de alb-roz, iar ghidonul acesteia este decorat cu imaginea desenelor animate, Masha şi ursul. Bicicleta educativă este dotată cu un corp metalic, iar scaunul acesteia se poate regla. Copilașul va crește împreună cu aceasta, până când va fi pregătit să se aşeze pe prima sa bicicletă. Babytaxiul se adaptează în totalitate la nevoile copiilor. Aceasta va fi o tranziţie minunată între tricicletă şi bicicletă. Bicicleta educativă  este potrivită copiilor de la 24 luni. Dimensiunea acesteia este de: 76*40*49 cm. Înălţimea scaunului de la sol este de 35 cm.

Avantajul acestei biciclete, față de babytaxiul clasic este că, copilul se va obișnui mult mai ușor să-și mențină echilibrul. Copii se vor baza pe ei înşişi, dezvoltându-şi astfel musculatura şi echilibrul. Bicicleta educativă este foarte confortabilă şi sigură. Cu aceasta copilul nu va putea merge cu viteză, deoarece îşi va da avânt cu picioarele. Producătorul s-a gândit şi la partea practică a bicicletei, adică aceasta este dotată și cu un stativ. Dacă vă doriți ceea ce este mai bun pentru copii dumneavoastră, atunci alegeţi produsul Smoby, care este garanţia calităţii pentru un timp îndelungat. Motivul fabulos cu Masha şi ursul din desenele animate  va fermeca orice copil. În desenele animate cu Masha şi ursul este vorba despre o fetiţă neastâmpărată, Masha, care se împrieteneşte cu Misha, un urs de circ. Împreună vor trăi multe experienţe din care copii vor învăţa importanţa prieteniei.

Producătorul franțuzesc, Smoby se ocupă de ani lungi de fabricarea jucăriilor din material de plastic de înaltă calitate, cu un design unic. Materialele din plastic ale  jucăriilor Smoby sunt rezistente, puternice, dar în acelaşi timp plăcute şi netede la atingere.  Acesta este un material neted la atingere. Colțurile jucăriilor sunt rotunjite, astfel copii vor fi în siguranță în timpul jocului. Culorile frumoase ale jucăriilor Smoby vor dezvolta imaginaţia şi creativitatea copiilor. Smoby garantează calitatea franţuzească, designul unic şi unicitatea produsului, care sunt remarcate pe piaţa europeană. Micul concurent va adora babytaxiul, Learning Bike. Bicicleta educativă este dotată cu roţi de calitate înaltă pentru un mers lent şi uşor. Trecerea pe o bicicletă cu 2 roţi va fi astfel mult mai uşoară. Procesul de fabricaţie este strict controlat, astfel jucăriile corespund celor mai stricte standarde de siguranţă.

Caracteristici

  • motiv unic cu Masha şi ursul
  • babytaxiu pentru menţinerea echilibrului
  • asigură o trecere mai ușoară la prima bicicletă
  • cric pentru o parcare uşoară
  • roţi silențioase
  • construcție metalică rezistentă
  • scaun reglabil
  • copilul va crește împreună cu ea
  • un produs franţuzesc de calitate
  • de la 2 ani

Smoby

Nakúpte u nás hračky Smoby. V ponuke nášho eshopu objavíte detské kuchynky, domčeky pre deti, šmykľavky, odrážadlá aj trojkolky.
Contact
Câmpurile marcate cu* sunt obligatorii
loader  Se încarcă comentariul...

AM ALES PENTRU DVS.

loader  Produse cele mai vândute...