Cod: SM770104 Categorie: Odrážadlá od 18 mesiacov
222 Lei
Ne pare râu, produsul nu este în prezent pe stoc
Recenzie:
Nu a fost evaluat

Bicicleta educativă pentru băieți Learning Bike cu design Mașini (Cars) este un obiect de mișcare minunat în aerul curat. Bicicleta educativă Mașini de la producătorul renumit Smoby este recomandată mai ales băieților de la vârsta de 2 ani. Cu bicicleta educativă copii vor învăța să-și mențină echilibrul în timp ce vor face sport într-un modactiv. Avantajul bicicletei educative fabuloase față de babytaxiul clasic este că, copilașul trebuie să învețe să-și mențină echilibrul. Bicicleta educativă Smoby Learning Bike strălucește în culoare roșu-gri completată cu detalii galbene. Ghidonul babytaxiului este decorat cu motivul Mașini. Bicicleta educativă este foarte confortabilă și sigură. 

Babytaxiul este format cu o structură metalică și înălțimea scaunului se poate regla. Aceasta crește împreună cu, copilașul până când este gata să se așeze pe, prima sal bicicletă. Babytaxiul se adaptează în deplină măsură la nevoile copilașului. Aceasta este tranziția de la tricicletă la bicicletă. Dimensiunea este de 76*40*49 cm. Înălțimea scaunului de la sol este de 35 cm. Bicicleta educativă este dotată cu roți de calitate pentru o deplasare silențioasă și ușoară. Producătorul s-a gândit și la practică a bicicletei educative și a dotat-o cu un suport. Bicicleta educativă este foarte confortabilă și sigură. Copilașul nu va putea prinde viteză mare cu bicicleta educativă, deoarece îi dă avânt babytaxiului cu piciorușele. Copilașul se poate baza el însuși, își întărește musculatura și își dezvoltă echilibrul. 

Smoby este un producător renumit franţuzesc, care se ocupă de ani lungi de fabricarea jucăriilor din material de plastic de cea mai bună calitate, cu un design original. Materialul jucăriilor Smoby este puternic, rezistent, dar în același timp plastic foarte plăcut și neted. Acesta este un plastic plăcut la atingere. Jucăriile de la acest producător sunt sigure și nu îi pun în pericol pe copii dacă se joacă, deoarece fiecare colț al acesta este rotunjit.Culorile frumoase ale jucăriilor Smoby stimulează imaginația și fantezia copiilor. Dacă v-ați dori ceea ce este mai bun pentru copilașul dumneavoastră atunci alegeți din produsele franțuzești Smoby. Procesul de fabricare în sine este strict controlat astfel că, jucăriile corespund celor mai înalte cerințe de siguranță. Smoby garantează calitatea franțuzească, designul original și unicitatea produselor, care se remarcă pe, piața europeană. Fiecare concurent mic va adora babytaxiul Learning Bike. De pe bicicleta educativă copilașul dumneavoastră va trece ușor pe bicicleta cu două roți. 

Caracteristici

  • babytaxiu pentru dezvoltarea echilibrului
  • motiv fabulos Mașini
  • va ușura obișnuirea pe bicicletă
  • roți silențioase
  • structură metalică puternică
  • scaun reglabil
  • crește împreună cu, copilașul
  • suport pentru parcare ușoară
  • produs franțuzesc de calitate
  • de la vârsta de 2 ani

Smoby

Nakúpte u nás hračky Smoby. V ponuke nášho eshopu objavíte detské kuchynky, domčeky pre deti, šmykľavky, odrážadlá aj trojkolky.
Contact
Câmpurile marcate cu* sunt obligatorii
loader  Se încarcă comentariul...

AM ALES PENTRU DVS.

loader  Produse cele mai vândute...