Cod: SM312103 Categorie: Accesorii și vase de bucătărie
158 Lei
Ne pare râu, produsul nu este în prezent pe stoc
Recenzie:
Nu a fost evaluat

Cofetăria Smoby Chef bucătarul jucăuș cu rețete  și cu forme de acadele de ciocolată  este un set perfect creativ, cu ajutorul căreia micii cofetari pe baza rețetelor atașate pot prepara acadele perfecte din ciocolată. Folosirea cofetăriei pentru copii recomadată tutror iubitorilor de dulciuri de la 5 ani. Micii cofetari pe parcursul preparării dulciurilor folosesc produse reale iar propriile creații îi vor încânta și mai mult. Cei mici nu doar că se vor bucura de acadelelea realizate și ornamente personal, dar și de recompensa dulce, care îi așteapta la final, pentru munca depusă. Furnizorul franzuzesc Smoby sa gândit și la distrarea maximă a copiilor.

Amestecul de ciocolată este modelat de copii, în formă de biluțe perfecte, cu ajutorul unei forme de dulciuri montate în partea superioară, după care sunt poziționate în catron, cu ajutorul toboganului albastru. Decorarea acadelelor de ciocolată va fi mult mai distractivă cu ajutorul dispozitivului de decorare , care conține o mulțime de decorațiuni colorate de diferite modele. Micii cofetari au la dispoziție nu numai diferite rețete dar și o mulțime de ingrediente și produse. Acest set uimitor de creație pentru copii include două recipiente pentru ciocolată, un dispozitiv pentru decorarea acadelelor cu formă pentru crearea biluțelor perfecte de ciocolată, instrumente pentru decorare, tobogan cu un vas mare, lingură mai mare, linguriță, un vas mare albastru, farfurie, bețe de decorat și bețe pentru acadele, precum și un suport pe care își pot poziționa copiii acadelele gata făcute. Dimensiunile aparatului de preparat dulciuri este de 41x23x22 cm.

Produsele de cofetărie cu rețete sunt o jucărie minunată și distractivă, din atelierul renumitului producător de jucării pentru copii de cea mai bună calitate, Smoby. Prin joc, micul bucătar se familiarizează cu producția dulciurilor delicioase. Jocul dezvoltă imaginația și creativitate, precum și abilitățile motorice. La fabricarea acadelelor de ciocolată, copiii învață să coopereze și să comunice unul cu celălalt, dezvoltându-și astfel și abilitățile lingvistice și abilitățile de comunicare.

Plasticul din care sunt fabricate jucăriile Smoby, este de cea mai bună calitate, fiind plăcut la atingere, și nedăunător sănătății. Jucăriile producătorului franțuzesc Smoby îndeplinesc cele mai stricte criterii de siguranță și calitate, prin urmare, Bucătarul jucăuș și Cofetăria pentru copii, este de mare siguranță. Oferiți copiilor posibilitatea de a găsi bucuria în fabricarea propriilor acadele de ciocolată. 

Smoby

Nakúpte u nás hračky Smoby. V ponuke nášho eshopu objavíte detské kuchynky, domčeky pre deti, šmykľavky, odrážadlá aj trojkolky.
Contact
Câmpurile marcate cu* sunt obligatorii
loader  Se încarcă comentariul...

AM ALES PENTRU DVS.

loader  Produse cele mai vândute...