Cod: SM310700 Categorie: Bucătării clasice
211 Lei
Ne pare râu, produsul nu este în prezent pe stoc
Recenzie:
Nu a fost evaluat

Bucătăria de jucărie Smoby Maşa şi ursul vine cu 22 de accesorii indispensabile de bucătărie. În fiecare bucătărie trebuie să fie pahare, farfurii, tacâmuri, linguri pentru gătit, vase pentru gătit şi prăjit. În această bucătărie de bebe se află şi un aparat de cafea incorporabil, în care poate fi aşezat capsule, şi nu poate lipsi de aici nici cuptorul, plita, ceasul şi chiuveta. Pe rafturile laterale se pot aşeza toate accesoriile. Această bucătărie este fabuloasă şi este înalt de 85 de cm, care este recomandată copiilor de la vârsta de 18 luni. Este fabricată din plastic de calitate în culori splendide de mov şi verde. Bucătăria este ornată cu imaginile supereroilor din povestea Maşa şi ursul, astfel aspectul va atrage atenţia fiecărui mic bucătar sau mică bucătăreasă. Este un cadou perfect pentru fiecare micuţ, care adoră să inventeze lucruri noi, şi adoră să încerce lucruri noi. Culorile vii ale setului va prelua atmosfera camerelor de copii.

Povestea Maşa şi ursul este îndrăgit în cercul copiilor din întreaga lume. Maşa este o fetiţă neastâmpărată, care adoră ştrengăriile, mişcarea încontinuu, dulcurile şi aşteaptă răspunsuri la numeroase întrebări. Mişa, prietenul fetiţei este un urs pensionar de circ, care caută în pădure (fără rost) odihna mult meritată. În final se prieteneşte cu Maşa şi vor trăi numeroase aventuri. Copii vor adora această bucătărie cu Maşa şi ursul. În bucătăria de bebe cu motiv de poveste se dezvoltă abilităţile motorice şi de artă a copiilor. Este foarte important ca copii să cunoască într-un mod jucăuş meseria adulţilor. Pe deasupra că este un mod splendid de distracţie, face parte şi din dezvoltarea mentală a copiilor. Se trezeşte în ei responsabilitatea pentru faptele lor, îşi dezvoltă creativitatea şi fantezia lor. Se joacă cu obiectele, care sunt folosite de adulţi zilnic, astfel copii vor ajunge mai aproape de lumea adulţilor. Se gândesc pentru a inventa reţete noi şi noi moduri de gătit, astfel vor asimila arta gătitului.

Smoby este o firmă franceză renumită, care produce jucării de copii de cea mai bună calitate. Materialul jucăriilor Smoby este un plastic puternic, rezistent, dar în acelaş timp şi foarte plăcut, neted şi mătăsos la atingere. Fiecare jucărie are marginile rotunjite, astfel copii în timpul jocului distractiv vor fi mereu în siguranţă, nu le ameninţează eventualele răniri. Culorile frumoase ale jucăriilor Smoby dezvoltă imaginaţia şi fantezia copiilor, şi atrag atenţia fiecărui bebeluş, de aceea este cea mai bună alegere ca şi cadou. Procesul de fabricare este supravegheat cu mare severitate, de aceea jocurile corespund celor mai înalte cerinţe referitoare la siguranţă. Smoby garantează calitatea franceză, designul unic şi unicitatea produsului, care se înalţă pe piaţa europeană.

Caracteristici

  • bucătărie de copii în culori vii
  • design de poveste Maşa şi ursul
  • aparat de cafea incorporabil
  • cuptor
  • recomandată de la vârsta de 18 luni
  • 22 de accesorii, care nu pot lipsi din nicio bucătărie
  • produs francez de calitate
  • este fabricat din plastic rezistent, care este mătăsos de plăcut
  • dezvoltă fantezia şi creativitatea copiilor
  • este ideală pentru micile bucătari şi bucătărese

Smoby

Nakúpte u nás hračky Smoby. V ponuke nášho eshopu objavíte detské kuchynky, domčeky pre deti, šmykľavky, odrážadlá aj trojkolky.
Contact
Câmpurile marcate cu* sunt obligatorii
loader  Se încarcă comentariul...

AM ALES PENTRU DVS.

loader  Produse cele mai vândute...