Cod: SM250423 Categorie: Cărucioare pentru păpuși de la 18 luni
265 Lei
Ne pare râu, produsul nu este în prezent pe stoc
Recenzie:
Nu a fost evaluat

Căruciorul de jucărie Baby Nurse Gold Edition de la producătorul franțuzesc Smoby este recomandat fetițelor de la vârsta de 3 ani, care tânjesc după căruciorul lor propriu și cărora le place joaca cu păpușa. Căruciorul tradițional adânc este foarte stabil și datorită nuanțelor sale de roz-alb garantat le va cuceri privirea fetițelor. Parasolarul și pătura acestuia strălucește în culoare albă, suprafața acestora este decorată cu model plăcut de steluțe, fluturi și inimioare, care împreună cu tivul auriu oferă un design modern și atractiv al întregului cărucior de jucărie. Înălțimea mânerului de împins a căruciorului este de 77 cm. Înălțimea căruciorului este de 68 cm, lățimea este de 45 cm și l-au proiectat pentru păpușa de jucărie de 42 cm. Acesta este un accesoriu foarte util pentru păpușa de jucărie, pe care micile domnișoare îl vor putea folosi și ca un cărucior tradițional adânc.

În partea inferioară a căruciorului stabil și solid se află spațiul practic de, depozitare, care este ideal pentru depozitarea diferitelor accesorii ale păpușii de jucărie sau altor jucării. Produsul franțuzesc de calitate cu o frumusețe franțuzească este combinația structurii solide metalice și rezistente, dar și a materialului din plastic neted la atingere. Datorită designului precum cel real al căruciorului, amintește de un cărucior adevărat. Copii adoră să se joace cu păpușa lor preferată, cu plăcere îi fac baie, o îmbracă, o hrănesc, o adorm legănând-o sau o plimbă. Căruciorul este un accesoriu perfect pentru păpușa de jucărie pentru fiecare prințesă mică căreia îi place să-și plimbe păpușa.

Calitatea înaltă a produselor Smoby este dovedită și de certificatele de calitate europeană. Joaca cu păpușa are un rol important în dezvoltarea abilităților de comunicare și de limbaj al copiilor. Producătorul franțuzesc renumit Smoby fabrică jucării din plastic de calitate înaltă, nedăunătoare sănătății. În lumea mică proprie a copiilor păpușa va îndeplini rolul de prieten. Prin joaca cu păpușa copii îi imită pe adulți, învață în ce constă rolul de mamă, învață să-și exprime sentimentele umane. Ei vor forma o relație reală cu prietenul lor mic. Dimensiunea căruciorului Baby Nurse Gold Edition este de 68*45*77 cm. Acest cărucior adânc de jucărie Smoby este un cadou minunat pentru fiecare fetiță.

Smoby

Nakúpte u nás hračky Smoby. V ponuke nášho eshopu objavíte detské kuchynky, domčeky pre deti, šmykľavky, odrážadlá aj trojkolky.
Contact
Câmpurile marcate cu* sunt obligatorii
loader  Se încarcă comentariul...

AM ALES PENTRU DVS.

loader  Produse cele mai vândute...