Cod: SM521590 Categorie: Cărucioare pentru păpuși de la 18 luni
202 Lei
Ne pare râu, produsul nu este în prezent pe stoc
Recenzie:
Nu a fost evaluat

Căruciorul Smoby Maxi Cosi & Quinny Twin pentru păpuşi gemene străluceşte în combinaţia culorilor splendide de roz închis şi gri, cu detalii albastre. Copilul dvs. va putea experimenta o experienţă dublă în timpul fiecărei plimbări la care poate duce două păpuşi sau doi ursuleţi. Căruciorul de jucărie este ideal pentru păpuşi cu o dimensiune de 42 cm. Roțile din față sunt destul de îndepărtate unul de celălalt, astfel copilul dvs. va putea controla cu ușurință căruciorul şi va trece uşor peste orice obstacol care se iveşte pe drum. Roțile din față se rotesc la 360 de grade și sunt foarte silențioase. Căruciorul are o construcție metalică solidă combinată cu material de plastic, prin urmare este foarte uşor şi stabil. Păpuşa poate fi fixată cu o centură de siguranţă, pentru a evita căderea. Sub cărucior se află un coş mare pentru depozitare care este ideal pentru depozitarea accesoriilor şi a jucăriilor. Mânerul are o proiectare ergonomică şi este ideal copiilor de la vârsta de 3 ani. Înălţimea sa de la sol este 65,5 cm. Are un design foarte realistic şi seamănă cu un scaun de maşină adevărat.

Căruciorul Smoby Maxi Cosi & Quinny Twin de jucărie este confortabil, iar scaunul din plastic este acoperit cu un textil special. Căruciorul poate fi folosit în două moduri, scaunele pot fi aşezate spre fetiţa dvs. sau cu spatele pentru ea, cu faţa spre sensul de mers. Acesta este un cărucior modern şi splendid, este o versiune foarte frumoasă a cărucioarelor folosite de către mame. Fetiţele care adoră să plimbe păpuşile lor, se vor juca cu acest cărucior mulţi ani. Pentru curăţarea materialelor vă recomandăm utilizarea unui burete uşor umed. Căruciorul de jucărie este un produs francez de calitate cu frumuşeţe franceză şi cu o construcţie solidă din metal combinată cu materiale plastice rezistente. Plasticul acestuia este de calitate şi catifelat la atingere.

Acest joc este o copie realistică al unui cărucior sport buggy. Copiii adoră să se joace cu păpuşile, să le spele, să le îmbrace, să le hrănească, să le adoarmă sau să le plimbe. Acest cărucior este un accesoriu ideal pentru fiecare mică prinţesă care doreşte să-şi ducă păpuşa la plimbare. Produsele Smoby sunt de foarte bună calitate, au certificate de calitate europeană. Cu o păpuşă de jucărie, copilul îşi dezvoltă abilităţile de comunicare şi abilităţile lingvistice. Smoby este o marcă franceză recunoscută care se ocupă cu producerea jucăriilor de calitate din materiale inofensive pentru sănătate. O păpuşă poate deveni chiar şi prietenul imaginar al copilului, cu ajutorul căruia îşi poate închipui o lume proprie. Copilul se familiarizează cu sentimentele umane și în timp ce imită adulții, se crede în rolul unei mămici. Dimensiunile produsului sunt 39*52*66 cm.

Smoby

Nakúpte u nás hračky Smoby. V ponuke nášho eshopu objavíte detské kuchynky, domčeky pre deti, šmykľavky, odrážadlá aj trojkolky.
Contact
Câmpurile marcate cu* sunt obligatorii
loader  Se încarcă comentariul...

AM ALES PENTRU DVS.

loader  Produse cele mai vândute...