Cod: SM251123 Categorie: Cărucioare pentru păpuși de la 18 luni
202 Lei
Ne pare râu, produsul nu este în prezent pe stoc
Recenzie:
Nu a fost evaluat

Căruciorul de jucărie adânc Baby Nurse Gold Edition este recomandat fetițelor de la vârsta de luni. Căruciorul strălucește în culorile roz-alb. Parasolarul și pătura acestuia strălucește în culoare albă, suprafața acestora este decorată cu model plăcut de steluțe, fluturi și inimioare, care împreună cu tivul auriu oferă într-adevăr un design cu stil și atractiv al întregului cărucior de jucărie. Designul unic al căruciorului stabil și solid va cuceri privirea fiecărei fetițe. Produsul este potrivit pentru păpușa de jucărie de 42 cm. Structura acestuia este combinația metalului solid și a materialului din plastic rezistent. Înălțimea mânerului de împins este de 55 cm. 

În partea inferioară a căruciorului de jucărie adânc Smoby se află spațiul practic de, depozitare, care este ideal pentru depozitarea diferitelor accesorii ale păpușii de jucărie sau altor jucării. Rezistența și structura sa solidă metalică oferă bucuria jocului, care ține mulți ani. În căruciorul adânc de jucărie Baby Nurse Gold Edition se ascunde un produs franțuzesc de calitate. Materialul din plastic folosit la fabricare este de calitate și în același timp neted la atingere. Datorită designului precum cel real al căruciorului amintește de un cărucior adevărat. Copii adoră să se joace cu păpușa lor proprie, cu plăcere îi fac baie, o îmbracă, o hrănesc, o adorm legănând-o sau o plimbă.

Căruciorul este un accesoriu perfect pentru păpușa de jucărie pentru fiecare prințesă mică căreia îi place să-și plimbe păpușa. În lumea mică proprie a copiilor păpușa va îndeplini rolul de prieten. Prin joaca cu păpușa copii îi vor imita pe adulți, vor învăța în ce constă rolul de mamă, vor învăța să-și exprime sentimentele umane. Pe lângă aceasta joaca cu păpușa are un rol important în dezvoltarea abilităților de comunicare și de limbaj ale copiilor. Dimensiunea căruciorului de jucărie adânc este de 60*38*55 cm. La curățarea acestuia folosiți doar burete semi umed. 

Producătorul franțuzesc renumit Smoby fabrică jucării din plastic de calitate înaltă. Materialul din plastic folosit la fabricare este puternic și rezistent, dar plăcut, neted, moale la atingere. Culorile vesele și vii ale jucăriilor din plastic Smoby stimulează imaginația și fantezia copiilor, atrag privirea fiecărui copilaș. Datorită testării stricte a procesului de fabricare, jucăriile corespund celor mai stricte cerințe de siguranță. Smoby garantează calitatea franțuzească, designul original și unicitatea produselor. Dacă într-adevăr vă doriți ceea ce este mai bun atunci alegeți produsele Smoby. 

Smoby

Nakúpte u nás hračky Smoby. V ponuke nášho eshopu objavíte detské kuchynky, domčeky pre deti, šmykľavky, odrážadlá aj trojkolky.
Contact
Câmpurile marcate cu* sunt obligatorii
loader  Se încarcă comentariul...

AM ALES PENTRU DVS.

loader  Produse cele mai vândute...