Cod: SM521981 Categorie: Cărucioare pentru păpuși de la 18 luni
275 Lei
Ne pare râu, produsul nu este în prezent pe stoc
Recenzie:
Nu a fost evaluat

Căruciorul de jucărie Smoby Shara are o construcţie solidă şi rezistentă din metal, care va rezista mulţi ani. Folosirea căruciorului de fetiţe este recomandată fetiţelor de la vârsta de 3 ani. Cu combinaţia splendidă a culorilor albastru-argintiu va fi remarcabil la fiecare plimbare sau la locurile de joacă. Căruciorul este ideal pentru transportarea păpuşilor sau a altor jucării, dimensiunile sale sunt 107*45*72 cm, iar înălţimea mânerului de împins este 72 cm. Fetiţele vor putea lua pur şi simplu căruciorul şi vor putea porni la plimbare. Partea superioară a căruciorului poate fi trasă în spate sau în faţă, în funcţie de vreme, iar în partea de jos există un coş pentru depozitare. Roţile căruciorului asigură o plimbare lină şi plăcută. Per ansamblu, jucăria de fetiţe este foarte elegantă şi stilată.

Joaca cu păpuşi face parte din jocurile favorite ale fetiţelor. În afară de divertisment, contribuie şi la dezvoltarea copiilor. Fetiţele au grijă de păpuşa lor, de parcă ar fi copilaşul lor adevărat, datorită căruia vor ajunge mai aproape de lumea adulţilor şi vor experimenta ce înseamnă să fii mamă. Căruciorul este un accesoriu uşor şi catifelat la atingere pentru păpuşi, pe care fetiţele le pot duce uşor la plimbare şi cu ajutorul căruia îşi vor putea asuma rolul mamei. Prin imitarea adulţilor, ei vor învăţa să se descurce în lumea reală. Prin urmare, este necesar să creaţi cel mai bun mediu posibil pentru copilul dvs. Pentru acest lucru este ideal căruciorul albastru-argintiu Shara de jucărie.

Smoby este o companie franceză renumită care se ocupă cu fabricarea jucăriilor de calitate din plastic pentru copii. Plasticul folosit la producţie este puternic şi rezistent, totuşi neted, plăcut şi catifelat la atingere. Culorile jucăriilor sunt protejate împotriva decolorării, chiar și după mulți ani de utilizare, strălucesc la fel ca şi în prima zi. Culorile vesele şi vii ale jucăriilor Smoby din plastic, dezvoltă imaginaţia şi fantezia copiilor, va capta atenţia lor şi poate deveni un cadou ideal pentru cei mai mici copii. La sfârșitul procesului de producție strict controlat, se află un joc care îndeplineşte cele mai înalte standarde de securitate. Smoby garantează calitatea franceză, designul original și unicitatea produselor.

Smoby

Nakúpte u nás hračky Smoby. V ponuke nášho eshopu objavíte detské kuchynky, domčeky pre deti, šmykľavky, odrážadlá aj trojkolky.
Contact
Câmpurile marcate cu* sunt obligatorii
loader  Se încarcă comentariul...

AM ALES PENTRU DVS.

loader  Produse cele mai vândute...