Cod: B56904 Categorie: Cască de protecție copii
95 Lei
Ne pare râu, produsul nu este în prezent pe stoc
Recenzie:
Nu a fost evaluat

Casca BIG Bobby pentru copii apără capul micuţilor împotriva unor eventuale răniri pe babytaxiu, pe bicicletă, pe skateboard sau pe patine cu rotile. Circumferinţa capului al căştii roşie BIG poate fi reglată între 48-54 cmPartea interioară este căptuşită cu o parte cu pernă, astfel va asigura confort micuţului. Folosirea confortabilă a căştii se datorează şi găurilor de aerisire, care va scade într-o măsură mare transpiraţia copilului. Sistemul de fixare antiderapantă asigură potrivirea perfectă a căştii. Este uşor de închis şi de deschis, deci şi copilul o va putea fixa cu uşurinţă.

Casca pentru copii este un accesoriu foarte important pentru copii. Casca Bobby BIG pentru copii se potriveşte standardelor referitoare la siguranţă. Culoarea vie a căştii este protejată de filtru UV, astfel casca nu se va decolora nici cu trecerea timpului. Tehnologia folosită la furnizare va garanta siguranţa copilului în timpul jocului. Firma germană BIG are pentru produsele sale o garanţie de 3 ani. Produsele BIG sunt testate în instituţii diferite, care vor garanta calitatea produselor.

Firma germană BIG produce jucării de categorii înalte care au căştigat chiar şi premii internaţionale. Logoul mărcii este un bivol,care simbolizează putere, rezistenţă şi masivitate - chiar aceste sunt trăsăturile mărcii. Produsele mărcii BIG se bazează pe siguranţă, materialele folosite în producere sunt nu numai de calitate şi reciclabile, dar nu dăunează sănătăţii. Designul înconfundabil, procesele moderne de fabricare şi jucăriile moderne, se potrivesc cerinţelor copiilor - acesta este BIG. Folosirea echipamentului de protecţie este foarte importantă pentru siguranţa micuţului.

BIG

Nakúpte u nás špičkové hračky obľúbenej nemeckej značky BIG. Nájdete tu detské odrážadlá, stavebnice pre deti, detské autíčka aj pieskoviská.
Contact
Câmpurile marcate cu* sunt obligatorii
loader  Se încarcă comentariul...

AM ALES PENTRU DVS.

loader  Produse cele mai vândute...