Cod: B56912 Categorie: Cască de protecție copii
79 Lei
Ne pare râu, produsul nu este în prezent pe stoc
Recenzie:
Nu a fost evaluat

Casca BIG pentru copii apără capul micuţilor împotriva unor eventuale răniri. Circumferinţa capului al căştii roşie BIG poate fi reglată între 48-54 cm, cu ajutorul butonului din interior. Sistemul de fixare antiderapantă asigură potrivirea perfectă a căştii. Casca se potriveşte standardelor referitoare la siguranţă, de aceea este ideală la datul cu bicicleta, cu skateboard, sau cu rotile. Folosirea acesteia este recomandată de la vârsta de 1 an. Casca de culoare vie conţine filtre UV, care oferă protecţie împotriva razelor solare. Materialele folosite la furnizare, care nu dăunează sănătăţii, sunt reciclabile care nu vor dăuna nici mediului. Produsele BIG au o garanţie de 3 ani.

Tehnologia folosită la producerea jucăriilor asigură siguranţa produsului pentru copii. Produsele BIG sunt testate în instituţii independente, care va garanta calitatea produselor. Firma germană BIG produce jucării de categorii înalte care au căştigat chiar şi premii internaţionale. Logoul mărcii este un bivol,care simbolizează putere, rezistenţă şi masivitate - chiar aceste sunt trăsăturile mărcii. Produsele mărcii BIG se bazează pe siguranţă, materialele folosite în producere sunt nu numai de calitate şi reciclabile, dar nu dăunează sănătăţii. Designul înconfundabil, procesele moderne de fabricare şi jucăriile moderne, se potrivesc cerinţelor copiilor - acesta este BIG. 

BIG

Nakúpte u nás špičkové hračky obľúbenej nemeckej značky BIG. Nájdete tu detské odrážadlá, stavebnice pre deti, detské autíčka aj pieskoviská.
Contact
Câmpurile marcate cu* sunt obligatorii
loader  Se încarcă comentariul...

AM ALES PENTRU DVS.

loader  Produse cele mai vândute...