Cod: B76548 Categorie: Jucării și jocuri de grădină
95 Lei
Ne pare râu, produsul nu este în prezent pe stoc
Recenzie:
Nu a fost evaluat

Clovnul  stropitor cu apă BIG este o jucărie răcoritoare atât pentru fetiţele, cât şi pentru băieţii de la vârsta de 3 ani. De ce este răcoritoare? Deoarece acest clovn haios, cu nas roşu şi ochii albăstrui-verzi, ascunde un truc minunat în mânecă, care le va plăcea nu numai copiilor, ci şi părinţilor. După ce clovnul stropitor este ataşat de un furtun de apă, şapca acestuia va zbura la o înălţime de 4 m, aceasta depinde însă de presiunea apei. În timp ce se îndreaptă în sus, şapca clovnului începe să se învârtă, aşadar pe timp de vară, în căldura insuportabilă aceasta va oferi  răcorire. Materialul de plastic, din care s-a fabricat clovnul, conţine un filtru anti UV, care va proteja culorile de, decolorare, astfel că jucăria va rămâne la fel de frumoasă şi strălucitoare ca în prima zi.

În timpul distracției de vară faptul că solul este inegal în grădină nu reprezintă un obstacol pentru clovnul cu apă BIG,  deoarece supapa de pe şapca acestuia se poate regla manual pentru ca, după pornire, apa să stropească în sus, astfel clovnul îşi poate începe duşul mult aşteptat. Deoarece clovnul este multicolor, copii, după o joacă de vacanţă obositoare, se vor putea răcori lângă el şi acesta va deveni prietenul lor. Părinţii pot invidia distracţia răcoritoare a copiilor, dar acest lucru nu este nevoie, deoarece şapca clovnului va zbura atât de sus, încât vă veți dori și dumneavoastră această jucărie, prin urmare şi copii şi părinţii se vor putea distra cu ea.

Producătorul german BIG este lider pe plan mondial  în fabricarea jucăriilor din plastic de ultimă generaţie. Simbolul este bivolul, ale cărui caracteristici sunt: puterea, tăria și rezistența. Acest brand a câștigat încrederea părinților, a fost lăudat în principiu datorită siguranței dovedite, pentru  cea mai avansată tehnologie de producție și totodată pentru utilizarea de materiale non-toxice. Mărimea clovnului stropitor BIG este de 27 x 27 x 45 cm, are o greutate de 0,5 kg, cu acesta se poate economisi spaţiu și are o garanţie de 3 ani.

BIG

Nakúpte u nás špičkové hračky obľúbenej nemeckej značky BIG. Nájdete tu detské odrážadlá, stavebnice pre deti, detské autíčka aj pieskoviská.
Contact
Câmpurile marcate cu* sunt obligatorii
loader  Se încarcă comentariul...

AM ALES PENTRU DVS.

loader  Produse cele mai vândute...