Cod: K962756 Categorie: Huse și lănțișoare pentru suzete
53 Lei
Ne pare râu, produsul nu este în prezent pe stoc
Recenzie:
Nu a fost evaluat

Suzeta clip, cu mieluţ din pluș, Les Amis de la fabrica designerului franţuzesc, Kaloo este o suzetă minunată pentru copii cei mai mici începând de la vârsta de 0 luni. Cu suzeta clip de o lungime de 20 cm veți știi tot timpul unde se află suzeta copilului. Produsul nu este numai o suzetă clip, ci şi o jucărie distractivă pentru bebeluşi. Mieluţul drăgălaş în formă de suzetă clip este de culoare crem şi alb. Mieluţul a fost fabricat din material din pluş, fin şi neted la atingere, cu ajutorul căreia bebeluşul se va putea distra un timp îndelungat. Jucăriile Kaloo conţin o frumuseţe franţuzească, o perfecţiune şi o notă de unicitate.

Suzeta clip cu, mieluţul din pluş și culorile sale vii are un efect de calmare asupra bebeluşilor. Nu trebuie să va faceţi griji dacă bebeluşul începe să se familiarizeze cu suzeta clip, gustându-o sau mestecând-o. Orice jucărie Kaloo este testată,  astfel aceasta corespunde celor mai stricte standarde. Aşadar liniştit poate mesteca, proba sau gusta. Suzeta clip, Kaloo este accesoriul potrivit pentru dezvoltarea sensibilităţii tactile, care, în prima săptămână, după naştere, este mai ridicată. Joaca cu această jucărie din pluş joacă un rol important în dezvoltarea optimă a fiecărui bebeluş deoarece le dezvoltă activitatea creierului, le formează personalitatea, le dezvoltă aptitudinile şi abilităţile de îndemânare.

La sfârşitul procesului de fabricaţie, strict controlat, se află produsul, care respectă cele mai stricte standarde de calitate şi siguranţă europeană. Prin urmare produsul nu are niciun adversar pe piaţă.Producătorul franţuzesc, Kaloo se ocupă de 16 ani de fabricarea jucăriilor şi accesoriilor din pluş cu un design modern şi din material de pluş moale. Curăţarea jucăriei este foarte uşoară , spălarea acesteia se face în apă de 30° grade. La spălare nu este indicată folosirea înălbitorilor şi a balsamurilor. După spălare suzeta clip se usucă la aer. Designul modern, tehnologia inovativă, fabricarea punctuală şi designul cu protectie speciala pentru piele, acestea toate sunt cracteristici ale produselor franţuzeşti, Kaloo

Caracteristici:

  • Suzetă clip din pluş moale
  • Pentru cei mai mici copii de la vârsta de 0 luni
  • Dimensiunea este 20 cm
  • Spălare la 30° grade, uscare la aer liber
  • Corespunde celor mai stricte standarde de siguranţă
  • Un design unic franţuzesc

Kaloo

Nakúpte u nás hračky Kaloo. V ponuke eshopu Trendy Mama nájdete plyšové hračky, hracie deky, detské osušky, klipy na cumlíky aj hračky na maznanie.
Contact
Câmpurile marcate cu* sunt obligatorii
loader  Se încarcă comentariul...

AM ALES PENTRU DVS.

loader  Produse cele mai vândute...