Cod: SM843830 Categorie: Jucării sonore pentru bebeluși
48 Lei
Ne pare râu, produsul nu este în prezent pe stoc
Recenzie:
Nu a fost evaluat

Figurinele Smoby Cotoons Rolly Polys pentru copii sunt nişte figurine frumoase, care au în partea de jos o greutate şi au fost realizate în 3 modele diferite: broşcuţa Wabap, maimuţoiul Moki şi zebra Punky. Figurina Rolly Polys pentru bebeluşi nu se răstoarnă niciodată, care se datorează formei sale rotunjite şi greutăţii, care se află în interiorul acesteia. Această figurină pentru copii poate fi legănată de către copii de pe o parte pe cealaltă, aceasta va sta mereu pe centrul său de greutate. Figurinele Cotoons pentru copii emit sunete melodice, care vor atrage îndată interesul copiilor, iar jocul va deveni favoritul micuţilor imediat.

Seria de jocuri pentru copii prezintă modelele plăcute de animale Cotoons - Moki, Wabap şi Punky. Are culori frumoase, este fabricată din plastic de calitate, care este stabil, fin şi nedăunător sănătăţii. Au o înălţime de 17 cm. Alegeţi modelul 1, 2 sau 3. Cei mici se vor putea distra foarte mult cu aceste jucării. Preţul se referă la 1 jucărie pentru bebeluşi. Smoby este un producător francez faimos, care produce jucării de calitate şi unice pentru copii. Plasticul produselor este plăcut şi catifelat la atingere, este ideal pentru mânuţele copiilor.

Smoby

Nakúpte u nás hračky Smoby. V ponuke nášho eshopu objavíte detské kuchynky, domčeky pre deti, šmykľavky, odrážadlá aj trojkolky.
Contact
Câmpurile marcate cu* sunt obligatorii
loader  Se încarcă comentariul...

AM ALES PENTRU DVS.

loader  Produse cele mai vândute...