Cod: B56804 Categorie: Olițe
53 Lei
Ne pare râu, produsul nu este în prezent pe stoc
Recenzie:
Nu a fost evaluat

Înălţătorul pentru copii BIG se remarcă prin stabilitatea sa prin suprafaţa sa sigură şi nealunecoasă și prin folosirea sa ușoară. Înălțătorul BIG îl va ajuta pe copilaș să ajungă la chiuvetă sau la toaletă. Înălțătorul roșu pentru copii este decorat cu abțibilduri frumoase de mașină. Înălțătorul este potrivit pentru copii de la 18 luni și îl vor putea folosi atât fetițele, cât și băieții. Înălțimea înălțătorului este de 21 cm, iar datorită mânerului practic îl veți putea muta ușor. Picioarele din silicon îi oferă stabilitate înălțătorului ca să nu se miște, iar suprafața nealunecoasă le oferă copiilor siguranță.

Treptele au o capacitate mare de greutate - până la 50 de kg, iar datorită materialului din plastic rezistent și stabil va rezista și la o folosire mai neglijentă. Marca BIG este atentă la siguranța produselor sale, materialele folosite sunt nedăunătoare sănătății și reciclabile, nu dăunează mediului. Tehnologia folosită garantează siguranța  produselor față de copii. Înălțătorul BIG pentru copii are fiecare colț rotunjit, care minimalizează posibilele răniri. Produsele BIG sunt testate în instituții independente, care susțin și mai mult calitatea produselor. Marca BIG oferă 3 ani de garanție pentru produsele sale.

Înălțătorul roșu cu abțibilduri de mașină a fost testat de institutul german TÜV Rheinland potrivit cu standardele stricte GS. Producătorul german BIG fabrică jucării de top, care dispun de premii internaționale. Logo-ul mărcii BIG este bivolul, care simbolizează puterea, rezistența și robustețea - și exact acestea sunt caracteristicile mărcii. Marca BIG se bazează pe siguranța produselor sale astfel că, materiile prime nu sunt doar de calitate, ci și nedăunătoare sănătății. Designul inconfundabil, procesele moderne de fabricare și jucării, care se potrivesc cu cerințele copiilor - aceasta este marca BIG. 

BIG

Nakúpte u nás špičkové hračky obľúbenej nemeckej značky BIG. Nájdete tu detské odrážadlá, stavebnice pre deti, detské autíčka aj pieskoviská.
Contact
Câmpurile marcate cu* sunt obligatorii
loader  Se încarcă comentariul...

AM ALES PENTRU DVS.

loader  Produse cele mai vândute...