Cod: EDU15499 Categorie: Puzzle pentru bebeluși
68 Lei
Ne pare râu, produsul nu este în prezent pe stoc
Recenzie:
Nu a fost evaluat

Puzzle-ul Educa Baby Tower pentru cei mai mici copii este un joc minunat de construit de culoare verde şi este recomandat copiilor de la vârsta de 18 luni. Jocul de construit cu cuburi pentru cei mai mici ajută la dezvoltarea abilităţilor motrice, a mişcării, iar cu ajutorul acestui joc, copiii se vor familiariza cu culorile. Jocul de construit Baby Tower este un puzzle sub forma unei omide frumoase de culoare verde-galbenă cu o faţă zâmbitoare, în care micuţii vor putea monta unele piese ale jocului. Piesele jocului au dimensiuni potrivitoare pentru mânuţele copiilor de la vârsta de 18 luni, prin urmare este un joc garantat sigur.

Este fabricat din plastic de calitate care va distra mulţi ani copilul dvs. Din aceste piese pot fi montate 3 imagini diferite, din care face parte o girafă, un pinguin şi un căţeluş drăguţ care se joacă cu o minge. Educa se ocupă cu fabricarea jucăriilor spaniole pentru copii, este specializată, în primul rând, în producția puzzle-urilor şi a jucăriilor de construit care dezvoltă imaginaţia copiilor. Puzzle-ul Tower Puzzle este un produs de calitate care îndeplinește cele mai stricte standarde europene. Tower Puzzle cu siguranţă va vrăji micuţul dvs. Dimensiunile puzzle-ului pentru cei mai mici sunt 32*20*70 cm.

Educa

Nakúpte u nás hračky Educa. V ponuke eshopu Trendy Mama nájdete krásne detské puzzle s rôznymi motívmi a spoločenské hry.
Contact
Câmpurile marcate cu* sunt obligatorii
loader  Se încarcă comentariul...

AM ALES PENTRU DVS.

loader  Produse cele mai vândute...