Cod: EDU17055 Categorie: Jocuri de societate
  În stoc
141 Lei
Recenzie:
Nu a fost evaluat

Jocul de societate, Lynx, este un joc de societate superb de la producătorul spaniol Educa și este potrivit pentru întreaga familie, deoarece cu acesta nu se vor juca cu plăcere doar copii, ci și părinţii se vor bucura de acesta. Jocul conţine 400 de imagini diferite, iar în preţ este inclusă şi aplicaţia iOS sau Android. Jocul de societate pentru familie este potrivit pentru oricine- pentru băieţii şi fetiţele de la 6 ani, dar şi adulţii se vor distra cu plăcere cu acest joc. Jocul s-a fabricat din material de calitate şi rezistent, astfel că, întreaga familie se va distra cu acesta pentru un timp îndelungat. Suprafaţa de joacă conţine mai multe elemente, care se potrivesc corespunzător.

Jocul de societate, Family Lynx, se bazează pe reguli foarte simple. Suprafaţa trebuie construită din unele piese, astfel că, jocul va fi întotdeauna puţin mai altfel. Imaginile trebuie căutate pe suprafaţa de joacă. Cel care găseşte primul imaginea căutată, acela va primi puncte. Jocul de societate Lynx este perfect pentru antrenarea reflexelor şi concentrării. Jocul de societate Lynx este un joc de societate ideal pentru orice casă, deoarece reunește familia și oferă multe momente frumoase şi distractive. Jocul este o ocupație potrivită, dacă afară este vremea rea sau poate fi o opțiune de ocupare a timpului seara în locul privitului la televizor, dar este și un joc minunat pentru vacanțe și excursii.

Producătorul spaniol Educa nu se ocupă doar de fabricarea jucăriilor distractive, ci şi de fabricarea jucăriilor educative şi de, dezvoltare. Marca spaniolă Educa reprezintă garanţia pentru înalta calitate europeană- produsele sunt supuse unor controale mai stricte. Educa se ocupă de fabricarea diverselor jocuri de logică, dar și de jocuri de societate în limbi străine pentru familii. Copii își vor dezvolta şi vocabularul limbii engleze, deoarece acest joc de societate este în limba engleză.

Educa

Nakúpte u nás hračky Educa. V ponuke eshopu Trendy Mama nájdete krásne detské puzzle s rôznymi motívmi a spoločenské hry.
Contact
Câmpurile marcate cu* sunt obligatorii
loader  Se încarcă comentariul...

AM ALES PENTRU DVS.

loader  Produse cele mai vândute...