Cod: K962179 Categorie: Seturi pentru bebeluși
101 Lei
Ne pare râu, produsul nu este în prezent pe stoc
Recenzie:
Nu a fost evaluat

Iepuraşul roz cu zornăitor şi cu botoşei, Kaloo Perle-Gift Set, este un set splendid de cadou, care este recomandat pentru cele mai mici prinţese de la vârsta de 0 luni. Setul conţine un iepuraş drăguţ pentru alintat, cu zornăitor fin, care dezvoltă auzul copilului. Iepuraşul şi păturica mică au un efect foarte benefic asupra dezvoltării motorice. Setul conţine şi o pereche de botoşei, care pot fi purtate din momentul naşterii. Jucăria este sigură, moale şi delicată pentru pielea bebeluşului. Iepuraşul de pluş pentru bebeluşi preia mirosul unic al micuţului, care este un lucru foarte important în primele săptămâni după naştere, astfel copilaşii se vor simţii în siguranţă în lumea încă necunoscută pentru ei. Setul pentru bebeluşi se achiziţionează într-un ambalaj de cadou frumos, astfel poate fi oferit ca şi un cadou pentru cunoştinţele dragi.

Jocul cu jucărie de pluș este foarte important pentru dezvoltarea fiecărui bebeluş. Jucăria dezvoltă activitatea creierului, personalitatea, lucrul manual şi abilităţile. Deoarece auzul bebeluşului începe să se dezvolte deja în burtica mamei, după naştere este foarte sensibil chiar şi la cele mai mici sunete. Ei sunt capabili să facă diferenţa rapid între diferite cântece şi melodii, ca să nu mai vorbim de vocile care li se adresează. Datorită aspectului unic, culorilor fine şi suprafeţei netede, acest set pentru copii va deveni accesoriul preferat al prinţeselor mici în viaţa de zi cu zi, sau chiar şi în timpul somnului.

Kaloo este un furnizor francez de calitate, care se ocupă de mai mult de 16 ani cu fabricarea jucăriilor de pluș cu un design unic și de calitate, din materiale nedăunătoare sănătății. Procesul de fabricaţie este strict controlat, fiecare jucărie trebuie să corespundă celor mai stricte standarde europene, astfel sunt asigurate calitatea şi siguranţa maximă ale produselor. Jucăriile Kaloo reflectă elementele frumuseții franțuzeşti, perfecțiunea și designul unic. Producătorul ține cont şi de nevoile și dorințele bebelușilor, datorită acestui lucru, bebeluşii, se simt în siguranță și sunt calmi lângă jucăriile Kaloo. Curățarea setului pentru copii este foarte ușoară, spălarea acestuia este recomandată în apă de 30°C. La spălare evitați utilizarea înălbitorului şi a dedurizatorului pentru menținerea culorilor și a calității.

Caracteristici

  • set delicat şi moale cu iepuraş zornăitor şi cu botoşei
  • pentru cei mai mici copii de la vârsta de 0 luni
  • nuanţe de culori plăcute
  • este ideal pentru un somn liniştit şi pentru joaca micuţilor
  • ambalaj de cadou
  • spălare la 30°C, ca produsul să îşi menţină culoarea şi calitatea
  • se potriveşte cerinţelor severe de siguranţă
  • design franţuzesc unic

Kaloo

Nakúpte u nás hračky Kaloo. V ponuke eshopu Trendy Mama nájdete plyšové hračky, hracie deky, detské osušky, klipy na cumlíky aj hračky na maznanie.
Contact
Câmpurile marcate cu* sunt obligatorii
loader  Se încarcă comentariul...

AM ALES PENTRU DVS.

loader  Produse cele mai vândute...