Cod: SM142630 Categorie: Mese de fotbal
397 Lei
Ne pare râu, produsul nu este în prezent pe stoc
Recenzie:
Nu a fost evaluat

Masa de fotbal de calitate Challenger, provine din Franţa cu licenţa UEFA de la producătorul Smoby. Masa de fotbal are un design modern și o construcţie puternică şi robustă, care poate rezista la un tratament mai puțin delicat. Cele 4 tije telescopice cu mâner negru, confortabil vor oferi o manevrare ușoară pentru 2-4 jucători. Masa de fotbal de culoare albastru-argintiu cu picioare din metal, care se pot dezasambla şi astfel masa se poate depozita într-un loc mic. Suprafața de joacă este imitația gazonului cu linii marcate de pe terenul de fotbal. Masa de fotbal este dotată cu o poartă încorporată  și cu un panou de scoruri pe ambele părți.

Masa de fotbal este foarte populară în rândul copiilor , dar și al adulților atunci când vine vorba despre petrecerea timpului liber. Cu masa de fotbal, jucătorii își vor putea exersa reflexele, instruindu-și astfel  rapiditatea, precizia și atenția. Producătorul franțuzesc Smoby garantează calitatea înaltă a fiecărui produs, dar nu numai a produselor din categoria meselor de fotbal. Masa de fotbal este bine echilibrată şi conține 2 mingi de calitate. Mărimea mesei este de  106*69*74 cm. Aceasta este potrivită copiilor de la vârsta de 6 ani.

Smoby

Nakúpte u nás hračky Smoby. V ponuke nášho eshopu objavíte detské kuchynky, domčeky pre deti, šmykľavky, odrážadlá aj trojkolky.
Contact
Câmpurile marcate cu* sunt obligatorii
loader  Se încarcă comentariul...

AM ALES PENTRU DVS.

loader  Produse cele mai vândute...