Cod: K960204 Categorie: Pături bebeluși
  În stoc
232 Lei
Recenzie:
Nu a fost evaluat

Protectorul de cap pentru pătuţ, Kaloo Perle-Reversible Bed Bumper, este un protector frumos şi sigur pentru bare, care este recomandat pentru bebeluşi, de la vârsta de 0 luni. Protectorul de cap căptuşeşte în jur pătuţul, protejează micuţii neastâmpăraţi împotriva eventualelor accidente cauzate de barele pătuţului şi asigură micuţilor o odihnă nestingherită şi sigură. Va transforma locul de dormit într-un cuibuşor. Protectorul de cap pentru pătuţ este fin şi moale pentru pielea bebeluşilor, iar pe întreaga circumferinţă prezintă panglici pentru fixarea acestuia pe barele pătuţului. Protectorul de bare pentru pătuţ este împachetat într-o geantă practică, astfel dacă nu îl folosiţi se poate depozita confortabil, deoarece nu ocupă mult spaţiu.

Kaloo recomandă acest protector de cap moale şi plăcut pentru un somn sigur, care este esenţa somnului liniştit. După acesta, nu va fi o problemă dacă micuţul dvs. se va mişca în pătuţ, sau dacă suferă de insomnie, cu protectorul de bară, copiii se vor simţii mereu în siguranţă Pe de altă parte, protectorul de cap este un accesoriu util pentru micuţii care adorm greu, deoarece ajută micuţului să nu observe agitaţia din afara pătuţului şi să adoarmă cu uşurinţă. Bebeluşii adoră să aibă în jurul lor culori plăcute şi fine înainte de culcare, chiar din acest motiv, protectorul de bare străluceşte într-o combinaţie de culori fine de gri şi alb. Datorită aspectului unic, culorilor fine şi suprafeţei netede, acest protector va deveni foarte repede accesoriul preferat al micuţului, în timpul somnului. Dimensiunile protectorului de cap Kaloo pentru pătuţ sunt 180*32 cm.

Kaloo este un furnizor francez de calitate, care se ocupă de mai mult de 16 ani cu fabricarea unor jucării de pluș şi accesorii moi cu un design unic, pentru somn şi pentru baie, din materiale de calitate şi nedăunătoare sănătății. Jucăriile Kaloo reflectă elementele frumuseții franțuzeşti, perfecțiunea și designul unic. Procesul de fabricaţie este strict controlat, fiecare jucărie trebuie să corespundă celor mai stricte standarde europene, astfel sunt asigurate calitatea şi siguranţa maximă ale produselor, care nu au concurenţă pe piaţă. Curăţarea protectorului de cap este foarte ușoară, spălarea acestuia este recomandată în apă de 30°C, evitați utilizarea înălbitorului şi a dedurizatorului, pentru a menţine culorile şi calitatea acestuia.

Caracteristici

  • protector moale de cap pentru pătuţ
  • pentru cei mai mici copii de la vârsta de 0 luni
  • dimensiuni 180*32 cm
  • combinaţie de culori fine
  • este ideal pentru somnul liniştit al micuţilor
  • se achiziţionează într-o geantă practică
  • se potriveşte cerinţelor severe de siguranţă
  • spălare la 30°C, pentru menţinerea culorii şi al calităţii
  • design franţuzesc unic

Kaloo

Nakúpte u nás hračky Kaloo. V ponuke eshopu Trendy Mama nájdete plyšové hračky, hracie deky, detské osušky, klipy na cumlíky aj hračky na maznanie.
Contact
Câmpurile marcate cu* sunt obligatorii
loader  Se încarcă comentariul...

AM ALES PENTRU DVS.

loader  Produse cele mai vândute...