Cod: EDU17754 Categorie: Puzzle pentru bebeluși
42 Lei
Ne pare râu, produsul nu este în prezent pe stoc
Recenzie:
Nu a fost evaluat

Puzzle pentru copii Baby 5 Disney Princess este un puzzle de poveste cu motivul Prințeselor. Motivul acestui puzzle sunt personajele eroinelor preferate din desenele animate Disney, pe care le cunoaște fiecare fetiță. Pachetul conține 19 piese de puzzle. După asamblare veți obține 5 imagini. Jocul de puzzle este fabricat din material de cea mai bună calitate. Respectă standardele de siguranță și, prin urmare, sunt sigure pentru copii. Aceste puzzle-uri pentru copii sunt lipite cu poze frumoase și vesele. Piesele individuale de puzzle sunt mai mari în mărime pentru o manevrare mai ușoară.

Jocul cu acest puzzle dezvoltă imaginația, creativitatea și abilitățile manuale ale copiilor, cultivând un sentiment de detaliu și concentrare. Joaca cu aceste jocurile puzzle îi ajută pe copii șă-și atreneze abilitățile motorii și să-și dezvolte sensibilitatea tactilă. Puzzle-urile sunt potrivite pentru categoria de vârstă de la 24 de luni. Educa este specializată în producția jocurilor puzzle și a jocurilor educaționale. Educa oferă o mulțime de puzzle-uri frumoase pentru copii și adulți care cu siguranță nu pot lipsi din colecția dvs.

Educa

Nakúpte u nás hračky Educa. V ponuke eshopu Trendy Mama nájdete krásne detské puzzle s rôznymi motívmi a spoločenské hry.
Contact
Câmpurile marcate cu* sunt obligatorii
loader  Se încarcă comentariul...

AM ALES PENTRU DVS.

loader  Produse cele mai vândute...