Cod: EDU17083 Categorie: Puzzle cu 100-300 de bucăți
37 Lei
Ne pare râu, produsul nu este în prezent pe stoc
Recenzie:
Nu a fost evaluat

Este adevărat, că puzzle-ul pentru copii şi adulţi cu motiv de Colibri de colorat conţine numai 300 de piese, totuşi va pune la încercare chiar şi pasionaţii avansaţi de puzzle-uri. Prin asamblarea pieselor de puzzle fiecare mic pasionat de puzzle-uri va obţine o carte de colorat antistres. Acest puzzle unic nu poate lipsi din nicio colecţie de puzzle-uri. Părţile care trebuie colorate se continuă cu părţile deja pictate. Părţile colorate oferă o impresie realistică. Motivul frumos al colibriului cu culorile sale frumoase şi tărcate va vrăji fiecare vârstă de la 11 ani.

După asamblarea tuturor pieselor de puzzle vom obţine un puzzle antistres de colorat, care este popular în întreaga lume. Este vorba despre un colibri şi o floare foarte frumoasă, care oferă impresia unui puzzle parţial colorat. Imaginea montată poate fi lipită cu lipic special Fix Puzzle, poate fi înrămat şi agăţat pe perete, astfel va deveni podoaba camerei. Pachetul conţine 300 de piese, din care se poate asambla o imagine splendidă. Puzzle-ul pentru copii şi adulţi este fabricat din material de calitate. Folosirea pieselor şi asamblarea lor este foarte simplă.

Puzzle-ul Educa poate fi un cadou ideal pentru cei dragi, sau chiar şi pentru sine. Puzzle-ul cu motiv Doodle Art de colorat poate fi un cadou excelent chiar şi pentru colecţionari, precum şi pentru cei cărora le plac cărţile antistres sau liniştitoare de colorat. Asamblarea pieselor de puzzle este o modalitate foarte bună de a petrece timpul liber, care poate fi împărtăşită chiar şi cu întreaga familie. Puzzle-ul ajută la relaxare, deoarece în timpul asamblării pieselor vă concentraţi pe faptul, ca aceste piese să fie asamblate corect. Puzzle-ul stimulează memoria, imaginaţia, fantezia şi concentrarea. Puzzle-ul, care este oferit de firma spaniolă Educa, satisface nevoile chiar şi celor mai exigenţi oameni. Puzzle-ul este ideal de la vârsta de 11 ani.

Dimensiunile imaginii după asamblare sunt 48*34 cm. Firma Educa se ocupă în primul rând cu fabricarea puzzle-urilor şi jucăriilor cu caracter educativ. În oferta firmei Educa veţi putea găsi numeroase puzzle-uri şi jucării educative, care nu pot lipsi nici din colecţia dvs. În cazul puzzle-urilor Educa nu trebuie să vă îngrijoraţi nici de piesele lipsă. Cu ajutorul formularului pot fi solicitate până la 16 bucăţi de puzzle-uri pentru a înlocui cele pierdute, care sunt trimise gratuit de către producător pentru orice puzzle cu mai mult de 16 piese. Datorită acestui serviciu unic, care este asigurat de firma spaniolă Educa, care se ocupă cu fabricarea puzzle-urilor şi a jucăriilor educative pentru diferite vârste, puzzle-ul dvs. va fi întotdeauna complet.

Educa

Nakúpte u nás hračky Educa. V ponuke eshopu Trendy Mama nájdete krásne detské puzzle s rôznymi motívmi a spoločenské hry.
Contact
Câmpurile marcate cu* sunt obligatorii
loader  Se încarcă comentariul...

AM ALES PENTRU DVS.

loader  Produse cele mai vândute...