Cod: EDU17012 Categorie: Puzzle cu 100-300 de bucăți
31 Lei
Ne pare râu, produsul nu este în prezent pe stoc
Recenzie:
Nu a fost evaluat

Puzzle-ul Star Wars Story - Rouge One este un puzzle splendid ornat cu motivul serialului de film bine cunoscut, numit Star Wars, care provine din atelierul firmei spaniolă Educa. Pachetul conţine în total 2x100 de piese, astfel micuţii vor putea asambla două imagini separate. Puzzle-ul Star Wars este recomandat pentru băieţi de la vârsta de 5 ani, iar motivul acestuia este reprezentat de motivul bine cunoscut în rândul băieţilor, adică de imaginile colorate ale personajelor din opera spaţială Star Wars - Războiul stelelor. Piesele de puzzle sunt fabricate din carton de calitate, rezistent şi durabil, iar asamblate vor forma imagini detaliate şi uniforme.

Dimensiunile unei imagini asamblate sunt 40*28 cm. Dimensiunile mai mari ale pieselor de puzzle permit manipularea simplă a acestora. După asamblare, puzzle-ul poate fi dezasamblat din nou şi depozitat în cutia sa. Asamblarea puzzle-urilor este o activitate foarte adorată în întreaga lume şi este o distracţie splendidă pentru persoane singure sau pentru familii. În timpul montării copilul îşi dezvoltă fantezia, imaginaţia şi îndemânarea, atenţia la detalii şi concentrarea. Puzzle-ul de copii deja asamblat poate fi lipit, poate fi înrămat şi agăţat pe perete. Imaginea montată va face mai frumoasă fiecare cameră de copii.

Firma Educa se ocupă în primul rând cu fabricarea puzzle-urilor şi jucăriilor cu caracter educativ. Produsele sale se potrivesc cerinţelor severe ale uniunii europene, astfel joaca cu aceste jucării este foarte sigură. În oferta firmei Educa veţi putea găsi numeroase puzzle-uri minunate pentru diferite vârste, care nu pot lipsi din nicio colecţie de puzzle-uri. În cazul puzzle-urilor Educa nu trebuie să vă îngrijoraţi nici de piesele lipsă. Cu ajutorul formularului pot fi solicitate până la 16 bucăţi de puzzle-uri pentru a înlocui cele pierdute, care sunt trimise gratuit de către producător pentru orice puzzle cu mai mult de 16 piese. Datorită acestui serviciu unic, care este asigurat de firma spaniolă Educa, care se ocupă cu fabricarea puzzle-urilor şi a jucăriilor educative pentru diferite vârste, puzzle-ul dvs. va fi întotdeauna complet.

Educa

Nakúpte u nás hračky Educa. V ponuke eshopu Trendy Mama nájdete krásne detské puzzle s rôznymi motívmi a spoločenské hry.
Contact
Câmpurile marcate cu* sunt obligatorii
loader  Se încarcă comentariul...

AM ALES PENTRU DVS.

loader  Produse cele mai vândute...