Cod: K960206 Categorie: Feșe bebe
  În stoc
267 Lei
Recenzie:
Nu a fost evaluat

Sacul de dormit pentru copii, Kaloo Perle-Large Sleeping Bag, este un sac frumos de dormit pentru cei mai mici de la vârsta de 0 luni. Sacul de dormit pentru cei mici este lung de 90 de cm, în care pot adormi în siguranţă atât fetiţele, cât şi băieţile. Partea de sus se poate deschide, iar restul sacului de dormit este cusut în întregime. Sacul de dormit pentru copii este mătăsos şi moale pentru pielea bebeluşilor, asigură micuţilor o odihnă dulce şi confortabilă. Acesta este cea mai comodă ţinută pentru dormit, deoarece micuţii îşi pot mişca liber picioarele în interiorul acestuia. Sacul de dormit pentru bebeluşi se achiziţionează într-un ambalaj de cadou practic şi frumos, astfel poate fi oferit ca şi un cadou la vizita unui nou-născut şi nu trebuie să petreceţi timpul cu ambalarea acestuia.

Kaloo recomandă acest sac de dormit moale şi plăcut, pentru somnul sigur al celor mai mici, acesta fiind condiţia unui somn liniştit şi în acelaş timp înlocuieşte pătura şi perna. Este un înlocuitor excelent al păturei, deoarece micuţul nu poate să împingă jos sacul de dormit, astfel nu trebuie să vă îngrijoraţi de o eventuală răceală. Astfel, cum micuţul este înfăşurat în sacul de dormit, se va simţii de parcă ar dormi în mâinile sigure ale părinţilor. Bebeluşii adoră să aibă în jurul lor culori plăcute şi fine înainte de culcare, chiar de aceea sacul de dormit străluceşte într-o combinaţie de culori fine de gri şi alb. Datorită aspectului unic, culorilor fine şi suprafeţei netede, sacul de dormit va deveni foarte repede accesoriul preferat al micuţilor în pătuţ, în timpul somnului.

Kaloo este un furnizor francez de calitate, care se ocupă de mai mult de 16 ani cu fabricarea unor jucării de pluș şi accesorii moi cu un design unic, pentru somn şi pentru baie, din materiale de calitate şi nedăunătoare sănătății. Jucăriile Kaloo reflectă elementele frumuseții franțuzeşti, perfecțiunea și designul unic. Procesul de fabricaţie este strict controlat, fiecare jucărie trebuie să corespundă celor mai stricte standarde europene, astfel sunt asigurate calitatea şi siguranţa maximă ale produselor, care nu au concurenţă pe piaţă. Curățarea sacului de dormit este foarte ușoară, spălarea acestuia este recomandată în apă de 30°C, evitați utilizarea înălbitorului şi a dedurizatorului, pentru a menţine culorile şi calitatea acestuia.

Caracteristici

  • sac de dormit moale pentru bebeluşi
  • pentru cei mai mici copii de la vârsta de 0 luni
  • combinaţie de culori fine
  • este ideal pentru somnul liniştit al copiilor
  • se achiziţionează în ambalaj de cadou
  • se potriveşte cerinţelor severe de siguranţă
  • spălare la 30°C, pentru menţinerea culorii şi al calităţii
  • design franţuzesc unic

Kaloo

Nakúpte u nás hračky Kaloo. V ponuke eshopu Trendy Mama nájdete plyšové hračky, hracie deky, detské osušky, klipy na cumlíky aj hračky na maznanie.
Contact
Câmpurile marcate cu* sunt obligatorii
loader  Se încarcă comentariul...

AM ALES PENTRU DVS.

loader  Produse cele mai vândute...