Cod: SM211076 Categorie: Fotolii pentru copii
158 Lei
Ne pare râu, produsul nu este în prezent pe stoc
Recenzie:
Nu a fost evaluat

Scăunelul verde de baie Smoby pentru copii, în stilul unei Broaşte, cu floare şi cu accesoriile sale este ideal copiilor de la vârsta de 6 ani. Copiii, în timp ce fac baie, stau în acest scaun şi se joacă frumos în cadă. Ei se simt în siguranță și există multe oportunități pentru a distrage atenția lor în timpul băii. Scăunelul pentru copii este fabricat din plastic fin, care este în acelaş timp foarte puternic şi fin. Marginile sale sunt rotunjite şi are o proiectare ergonomică, ceea ce garantează că, micuţul nu se va răni şi va sta în siguranţă în acest scăunel. A fost astfel conceput, încât să nu afecteze micuţii în timpul jocului. Scăunelul pentru copii este compus din două părţi - dintr-o măsuţă de joacă și un fotoliu.

Măsuţa poate fi conectată cu uşurinţă la fotoliu, iar prin tragerea capului broaştei, butonul permite detaşarea acesteia. Prin detaşarea măsuţei de joacă, micuţul poate fi scos cu uşurinţă din fotoliu. Scăunelul de baie străluceşte în culorile verde închis şi deschis, completaţi cu alb şi alte culori, care sunt ideale pentru băieţi. În partea inferioară există ventuze, prin urmare scaunul este stabil. În partea posterioară a scăunelului Cotoons se află un indicator care arată până unde este recomandat să umpleţi cada cu apă. Capacitatea scăunelului este între 6 şi 13 kg.

Măsuţa de joacă, care este accesoriul scăunelului drăguţ, oferă o largă varietate de activități pentru cei mici. Din floarea mare curge apă, ca din duş, în piscina mică cu moară rotabilă din care va curge apa în cadă. Broasca verde Wabap se bălăceşte plăcut în propria lui piscină. Acesta este un joc splendid de baie pentru băieţi, datorită căruia bălăcitul va fi mai palpitant şi mai distractiv. Scăunelul Cotoons pentru copii este fabricat de compania franceză Smoby. Este fabricat din plastic rezistent, care este catifelat la atingere. Scăunelul Cotoons pentru copii este un accesoriu grozav pentru baie, pentru fiecare bebeluş. Dimensiunile sale sunt 34*39*35 cm.

Smoby

Nakúpte u nás hračky Smoby. V ponuke nášho eshopu objavíte detské kuchynky, domčeky pre deti, šmykľavky, odrážadlá aj trojkolky.
Contact
Câmpurile marcate cu* sunt obligatorii
loader  Se încarcă comentariul...

AM ALES PENTRU DVS.

loader  Produse cele mai vândute...