Cod: SM410307 Categorie: Table școlare pentru copii
333 Lei
Ne pare râu, produsul nu este în prezent pe stoc
Recenzie:
Nu a fost evaluat

Tabla magnetică pentru desenat Metal Board de la producătorul franțuzesc Smoby este o tablă modernă cu două feţe recomandată copiilor de la vârsta de 3 ani. Este realizată din construcție metalică de înaltă calitate și plastic rezistent, care este plăcut la atingere. Este foarte practică, copiii pot scrie pe o parte cu markerul și pe cealaltă parte cu creta. Ambele părți pot fi apoi șterse ușor cu o cârpă sau un burete. Sub tablă se află un compartiment spațios pentru depozitarea accesoriilor ajutătoare, creioane, crete și markere, pe care îl veți aprecia, de asemenea, deoarece praful de cretă nu cade pe podea. Pe laterală este o cutie galbenă în care cei mici își pot stoca literele magnetice.

Copiii se pot bucura cu nerăbdare se setul bogat de 80 de accesorii, inclusiv litere magnetice, numere, caractere, marker, cretă colorată și burete. Tabla este realizată într-o culoare albastră plăcută, cu detalii portocalii, deci este potrivită pentru băieți și fete. Se vor juca cu ea ani de zile, bucurându-se de distracție în timp ce vor învăța să-și creeze primele cuvinte, să numere diferite exemple și să-și dezvolte gândirea logică. Acest ajutor de desen pentru copii, ajută la dezvoltarea talentelor artistice, a imaginației copiilor și a abilității atunci când desenează. Datorită multor accesorii, această jucărie este un ajutor excelent pentru copiii de vârsta preșcolară și de vârsta școlară.

Tabla pentru copii poate fi montată foarte repede și nu ocupă mult spațiu. Dimensiunile sale sunt de 49*52*105 cm, cu o înălțime totală de 105 cm. Compania franceză Smoby este cunoscută pentru jucăriile sale originale și de înaltă calitate pentru diferite vârste. Plasticul de pe jucăriile Smoby este rezistent și, în același timp, plăcut pentru mâinile delicate ale copiilor, fiind catifelat la atingere. Toate jucăriile pentru copii au margini rotunjite și culorile stimulează imaginația copiilor. Jucăriile smoby sunt cel mai bun lucru pe care îl puteți oferi copiilor dvs., cu care se vor distra cu ore în șir.

Smoby

Nakúpte u nás hračky Smoby. V ponuke nášho eshopu objavíte detské kuchynky, domčeky pre deti, šmykľavky, odrážadlá aj trojkolky.
Contact
Câmpurile marcate cu* sunt obligatorii
loader  Se încarcă comentariul...

AM ALES PENTRU DVS.

loader  Produse cele mai vândute...