Cod: SM450172 Categorie: Trotinete cu două roți
138 Lei
Ne pare râu, produsul nu este în prezent pe stoc
Recenzie:
Nu a fost evaluat

Trotineta Smoby pentru copii este ornată cu tema adorată Şoricelul Minnie din desenele animate Disney. Trotineta Smoby cu două roţi pentru copii este dotată cu un ghidon reglabil şi practic şi este recomandată de la vârsta de 5 ani. Aspectul splendid al acesteia de culoare roşie este ornată cu texte fabuloase şi cu imaginea duioasă a şoricelului Minnie. Frâna din spate a trotinetei are culoare galbenă. Volanul este moale şi plăcut la atingere. Impactul general al trotinetei este veselă şi plăcută.

Cu siguranţă va deveni jucăria favorită a fetiţelor, care adoră să se deie pe vehicule cu două roţi. Construcţia trotinetei Şoricelul Minnie este fabricată din metal solid şi stabil. Cadrul metalic este pliabil, astfel copilul poate duce oriunde cu el trotineta. Ghidonul trotinetei poate fi reglat în 3 înălţimi diferite, apoi se poate ataşa şi fixa cu uşurinţă. Trotineta Smoby pentru copii are roţi silenţioase din silicon, care împreună cu frâna acţionată cu picior, asigură o deplasare imperturbabilă şi sigură.

Firma franţuzească Smoby, producătoare de jucării, asigură calitate înaltă şi un aspect unic, care se potriveşte celor mai severe standarde europene. Rezistenţa maximă a trotinetei la greutate este 50 kg. Înălţimea acesteia este 83 cm, iar lungimea este 70 cm. Face parte din cele mai plăcute trotinete, care pot fi folosite de către copii de la vârsta de 3 ani. Copiii adoră să se deie pe trotinetă.

Smoby

Nakúpte u nás hračky Smoby. V ponuke nášho eshopu objavíte detské kuchynky, domčeky pre deti, šmykľavky, odrážadlá aj trojkolky.
Contact
Câmpurile marcate cu* sunt obligatorii
loader  Se încarcă comentariul...

AM ALES PENTRU DVS.

loader  Produse cele mai vândute...