Cod: SM750326 Categorie: Trotinete cu două roți
158 Lei
Ne pare râu, produsul nu este în prezent pe stoc
Recenzie:
Nu a fost evaluat

Trotineta cu două roţi Smoby în cel mai nou design de poveste Maşini 3, este cel mai potrivit vehicul pentru micuţul dumnevoastră. Trotineta fabuloasă este recomandată mai ales băieţilor de la vârsta de 5 ani. Ghidonul antiderapant este mătăsos la atingere. Temă interesantă, combinaţie modernă de culori de roşu-galben, şi faptul că se poate plia cu uşurinţă în cazul în care plecaţi în excursii, toate aceste lucruri vor deveni avantajul trotinetei Smoby pentru copii. Trotineta cu două roţi pentru copii este uşoară, mersul pe aceasta este simplă şi confortabilă. Roţile sunt rezistente la accidentări, iar la nevoie pot fi demontate şi schimbate cu uşurinţă. 

Înălţimea ghidonului trotinetei poate fi reglată, astfel se acomodează perfect nevoilor copiilor. Înălțimea ghidonului se poate regla la trei nivele diferite. Trotineta se poate plia în jumătate într-un mod practic şi se poate împacheta la excursii chiar şi în maşină. Copii se vor îndrăgosti îndată de mersul pe trotinetă, deoarece această activitate va fi mereu o distracţie şi va fi o un mod ideal pentru petrecerea activă a timpului liber. Mai mult, prin intermediul trotinetei copii vor învăţa să-și păstreze echilibrul, îşi vor îmbunătăți abilitățile de mișcare și cele motorice. Trotineta va ajuta la întărirea musculaturii membrelor și copii vor petrece mai mult timp în aer liber. Nu în ultimul rând este ideală pentru dezvoltarea percepției și a reflexelor.

Tema fabuloasă din povestea populară Maşini va fi adorată de fiecare micuţ. În partea posterioară a trotinetei se află frâna de picior pentru o siguranţă mai mare. Pentrul datul pe trotinetă în siguranţă este recomandată folosirea echipamentului de protecţie, în primul rând apărătorului de genunchii, de încheietură, de cot şi de cap. Rezistenţa trotinetei la greutate este 50 de kg. Producătorul franţuzesc Smoby se ocupă cu fabricarea jucăriilor originale, sigure şi de calitate din plastic mătăsos. Fiecare jucărie Smoby are marginile rotunjite, astfel încât micuţii să fie în siguranţă şi să nu se rănească în timpul distracţiei. Procesul de fabricare este verificat cu stricteţe, astfel jucăriile se potrivesc standardelor referitoare la siguranţă.

Smoby

Nakúpte u nás hračky Smoby. V ponuke nášho eshopu objavíte detské kuchynky, domčeky pre deti, šmykľavky, odrážadlá aj trojkolky.
Contact
Câmpurile marcate cu* sunt obligatorii
loader  Se încarcă comentariul...

AM ALES PENTRU DVS.

loader  Produse cele mai vândute...