Cod: SM750154 Categorie: Trotinete cu trei roți
  În stoc
192 Lei
Recenzie:
Nu a fost evaluat

Căutaţi o trotinetă potrivită pentru micul dumneavoastră iubitor de, desene animate Cars? Trotineta este potrivită copiilor de la 3 ani fiind dintr-o structură din metal şi aceasta rulează pe 3 roţi stabile. Figura Fulgerului McQueen este cunoscută de fiecare fan al desenelor animate. Această trotinetă unică este cel mai nou model fiind a treia parte din desenele animate Cars. Trotineta cu 3 roţi este foarte uşoară, astfel ghidarea acesteia le va fi uşoară copiilor. Această trotinetă este mult mai sigură decât o trotinetă tradiţională, datorită celor 3 roţi rezistente şi lente din cauciuc.

Copilaşul dumnevoastră hiperactiv va putea porni plin de curaj să concureze cu prietenii săi. Înălţimea ghidonului se poate regla, astfel că, pe măsură ce copilul dumnevoastră creşte, aceasta se va adapta la nevoile lui. Mai mult, aceasta este un accesoriu minunat pentru exerciţiul fizic, care nu este doar garanţia distracţiei în aer liber, ci și un accesoriu care va întări oasele, va îmbunătății atenția și reflexele. Trotineta cu 3 roţi va oferi fiecărui băieţel exerciţiul fizic în aer liber. Pentru o deplasare mai sigură cu trotineta se recomandă folosirea echipamentului de protecţie, în primul rând pentru genunchi, încheietura mâinilor, cotierele şi casca de protecţie.

Smoby

Nakúpte u nás hračky Smoby. V ponuke nášho eshopu objavíte detské kuchynky, domčeky pre deti, šmykľavky, odrážadlá aj trojkolky.
Contact
Câmpurile marcate cu* sunt obligatorii
loader  Se încarcă comentariul...

AM ALES PENTRU DVS.

loader  Produse cele mai vândute...