Cod: SM750308 Categorie: Trotinete cu două roți
171 Lei
Ne pare râu, produsul nu este în prezent pe stoc
Recenzie:
Nu a fost evaluat

Trotineta specială Maşini Carbon pentru băieţi cu două roţi va fermeca fiecare mic băieţel încă din prima clipă. Pentru ca supereroul poveştii Maşini, Fulger McQueen să învingă pista care prezintă o provocare, este dotat cu piese carbon şi cu roţi cu un diametru mai mare. Pentru alcătuirea trotinetei Smoby, acesta a fost inspirată din maşinuţa mică carbon. Caracteristicile unice ale trotinetei Smoby pentru copii sunt tema de poveste, combinaţia de culori de gri-roşu, pliarea simplă şi împachetarea uşoară al acesteia pentru excursii. Trotineta pentru copii cu două roţi este uşoară, datul pe acesta este foarte confortabilă. Roţile rezistă la accidente, la nevoie pot fi scoase şi schimbate cu uşurinţă. Această trotinetă fabuloasă este recomandată băieţilor mai în vârstă de 5 ani. Mânerele sunt antiderapante şi sunt mătăsoase la atingere.

Trotineta poate fi pliată şi transportată cu uşurinţă, de aceea şi copii o pot duce cu ei în vacanţă sau în excursii. Construcţia trotinetei de băieţi este fabricată din material solid şi de calitate, care va rezista mulţi ani. Înălţimea volanului al trotinetei poate fi reglat după nevoile copiilor. Băieţii adoră să se deie pe trotinetă, deoarece este foarte splendidă şi palpitantă. Pe deasupra dezvoltă echilibrul, abilităţile de mişcare şi motorica. Datul pe trotinetă întăreşte musculatura piciorului, ajută la dezvoltarea atenţiei şi al reflexerol şi nu în ultimul rând este un mod splendid pentru a petrece timpul în aer liber într-un mod distractiv. Motivul fabulos stimulează fantezia copiilor. Viteza pe trotinetă este un mod de mişcare splendid şi foarte adorat de către copii.

Firma franţuzească renumită Smoby producătoare de jucării pentru copii, este siguranţa aspectului stilat şi calităţii înalte ale jucăriilor. Plasticul folosit de firma Smoby este rezistent şi durabil, totuşi plăcut, mătăsos la atingere. Pentru o siguranţă crescută şi pentru evitarea unor eventualele răniri, marginile jucăriilor sunt rotunjite. Aspectul colorat stimulează fantezia şi imaginaţia copiilor. Trotineta va cuceri fiecare micuţ şi este un cadou ideal pentru ei. La finalul procesului verificat cu severitate, se află un produs care se potriveşte celor mai severe cerinţe referitoare la siguranţă. Pentru datul pe trotinetă în siguranţă este recomandat folosirea echipamentului de protecţie, în primul rând protecţiei de genunchi, de cot, de încheietură şi folosirea căştii de protecţie. Sarcina utilă a trotinetei este maxim 50 de kg.

Smoby

Nakúpte u nás hračky Smoby. V ponuke nášho eshopu objavíte detské kuchynky, domčeky pre deti, šmykľavky, odrážadlá aj trojkolky.
Contact
Câmpurile marcate cu* sunt obligatorii
loader  Se încarcă comentariul...

AM ALES PENTRU DVS.

loader  Produse cele mai vândute...