Cod: SM750155 Categorie: Trotinete cu trei roți
  În stoc
141 Lei
Recenzie:
Nu a fost evaluat

Trotineta pentru copii Fireman Sam este o trotinetă perfectă cu trei roți, potrivită pentru toți copii de la 3 ani, care iubesc lumea poveștilor. Trotineta este realizată într-o combinație de culori roșu - galben iar pe ghidon se află tema Pompierului Sam (Fireman Sam). Datorită construcției sale din metal și a sistemului stabil cu trei roți, trotineta pentru copii este ideală pentru micii pompieri, care vor avea parte de momente unice. Roțile sunt protejate împotriva crăpării, iar în cazul în care va fi nevoie, pot fi ușor îndepărtate și înlocuite. În partea din spate a trotinetei se află o frână de picior de înaltă calitate și de încredere. Ghidonul poate fi reglat până la o înălțime maximă de 70 cm, iar dimensiunile trotinetei sunt de 52*32*72 cm.

Trotineta modernă cu trei roți este cu mult mai stabilă, sigură și confortabilă decât o trotineta clasică, de aceea nu ezitați și cumpărați-o acum prichindeilor dvs. Trotineta are o încărcare maximă de 20 kg. Datorită trotinetei, copii învață să-și mențină echilibrul și își dezvoltă abilitățile motorice. Trotineta ajută la întărirea mușchilor din membre și copii își petrec timpul la aer proaspăt. În același timp, copii își antrenează percepția și reflexele. La La plimbarea cu trotineta, se recomandă utilizarea echipamentului de protecție cum ar fi protecție pentru genunchi, încheieturi, mâini și cască de protecția.

Trotineta este pliabilă sunt și ușor de manevrat, iar greutatea totală este de 2,4 kg. Copilul nu trebuie să-și facă griji în legătură cu neregularitățile de pe șosea, deoarece datorită roților silențioase și sigure cu suprafață antiderapantă, nu există pericolul de alunecare. Plimbarea cu trotineta este, de asemenea, foarte plăcută datorită ghidonului antiderapant de înaltă calitate, iar băiatul poate pleca în siguranță într-o călătorie de salvare. Bineînțeles, fiecare plimbare, ar trebui să fie însoțită de echipamentul de protecție, pe care nu ar trebui să-l neglijeze niciun părinte responsabil.

Smoby este un producătorul renumit franțuzesc de jucării din plastic de calitate pentru copii. Plasticul este solid, durabil, dar moale și plăcut la atingere pentru mâinile delicate ale copiilor. Jucăriile au margini rotunjite pentru a proteja copii de leziuni în timpul jocurilor distractive. Culorile pe jucăriile din plastic Smoby dezvoltă imaginația și creativitatea copiilor, atrăgând fiecare copil mic. Procesul de fabricare al jucăriilor este strict controlat și îndeplinește, de asemenea, cele mai înalte criterii de siguranță.

Smoby

Nakúpte u nás hračky Smoby. V ponuke nášho eshopu objavíte detské kuchynky, domčeky pre deti, šmykľavky, odrážadlá aj trojkolky.
Contact
Câmpurile marcate cu* sunt obligatorii
loader  Se încarcă comentariul...

AM ALES PENTRU DVS.

loader  Produse cele mai vândute...