Cod: SM750181 Categorie: Trotinete cu trei roți
  În stoc
192 Lei
Recenzie:
Nu a fost evaluat

Trotineta cu trei roți Frozen 2 de la producătorul franțuzesc Smoby, este cadoul ideal pentru toți copiii și mai ales fetițele de la 3 ani. Emblema superba cu motivul Regatul de Gheață 2  decorează ghidonul trotinetei cu imaginea prințeselor Anna si Elza. Designul frumos în alb și nuanțe de albastru, va impresiona fiecare fetiță la prima vedere și îi va aminti imediat de renumitele desene animate. Trotineta se caracterizează printr-o stabilitate excelentă datorită celor trei roți de cauciuc silențioase și de înaltă calitate, care pot face față cu ușurință oricărui teren neuniform. Desigur, nu poate lipsi nici ghidonul care se pot regla în înălțime de la 64 la 67 cm, astfel că, trotineta crește împreună cu copilul dvs.

Trotineta pentru copii Frozen 2 are mânere de cauciuc de calitate, care sunt antiderapante. Cadrul trotinetei din metal rezistă în mod fiabil la toate imperfecțiunile de pe drum și menține fetițele cu ușurință pe drum. La plimbarea cu trotineta, este bine să ne gândim și la accesoriile de siguranță necesare copiilor. Dimensiunile generale ale trotinetei sunt 52*32*72 cm. Trotineta este compactă și ușor de manevrat. Smoby este un producător francez de jucării pentru copii, care garantează calitatea și durabilitatea trotientei fabricate conform unui standard european. Brandul francez Smoby este o asigurare a calității dovedite de-a lungul anilor de existență.

Smoby

Nakúpte u nás hračky Smoby. V ponuke nášho eshopu objavíte detské kuchynky, domčeky pre deti, šmykľavky, odrážadlá aj trojkolky.
Contact
Câmpurile marcate cu* sunt obligatorii
loader  Se încarcă comentariul...

AM ALES PENTRU DVS.

loader  Produse cele mai vândute...