Cod: KID48520 Categorie: Trotinete cu trei roți
  În stoc
267 Lei
Recenzie:
Nu a fost evaluat

Trotineta cu 3-roți Minnie Kiddieland este un cadou ideal pentru fiecare copilaș, dar mai ales pentru fetițele de 12-36 luni. Trotineta strălucește într-un motiv fabulos minunat Disney Minnie. Trotineta fabuloasă dispune de o structură puternică și stabilă, care le oferă copiilor un sentiment plăcut de siguranță. pe ghidonul trotinetei copilașul dumneavoastră va găsi butoane, care se pot apăsa, care îl vor distra pe copilașul dumneavoastră cu sunete și lumini vesele. Cu această trotinetă mersul cu viteză va fi într-adevăr haios și distractiv. Designul minunat roz al trotinetei este decorat cu buline albe și imaginile șoricelului Minnie, care îl va cuceri pe fiecare copilaș de la prima vedere. Capacitatea de greutate a trotinetei este de 20 kg și funcționează cu 2 baterii AA, care sunt incluse în ambalaj. Trotineta rulează pe 3 roți de calitate, primele roți și roțile din spate sunt de mărimi diferite. 

Fiecare copil adoră să meargă cu viteză pe trotinetă. Mersul cu trotineta este modul foarte bun a mișcării corpului în timp ce copii își dezvoltă și echilibrul de la o vârstă fragedă. Datorită celor trei roți, trotineta Kiddieland pentru copii este mai stabilă față de tovarășii săi cu două roți. Mersul cu trotineta cu prietenii este siguranța distracției în aer liber, dar întărește și oasele copilașului, îi va îmbunătăți chibzuința și prin aceasta copilașul face cunoștință cu regulile de bază a circulației. Pentru un mers mai sigur cu trotineta este recomandată folosirea echipamentului de protecție, în primul rând folosirea genunchierelor, manșetelor, cotierelor și a căștii. Mersul cu trotineta este modul foarte bun al distracției în aer liber la aeru curat. 

Marca Kiddieland a cucerit piața mondială în 1998 cu jucăriile sale pentru bebeluși, din 2002 vinde și produse licențiate Disney. Producătorul în primul rând își comercializează produsele în primul rând în America și în mare parte în Europa. Jucăriile sale sunt caracterizate prin design minunat, culori vesele, motive fabuloase și diferite efecte sonore și luminoase, toate acestea la un preț foarte rezonabil. În produsele mărcii Kiddieland părinții grijulii vor putea găsi jucării, care nu doar că îi vor distra, dar îi vor învăța și multe noutăți pe copii lor. 

Contact
Câmpurile marcate cu* sunt obligatorii
loader  Se încarcă comentariul...

AM ALES PENTRU DVS.

loader  Produse cele mai vândute...