Cod: K962143 Categorie: Jucării de pluș pentru copii
158 Lei
Ne pare râu, produsul nu este în prezent pe stoc
Recenzie:
Nu a fost evaluat

Ursuleţul roz de pluş, Kaloo Perle-Chubby Bear, cu zornăitor, este un animăluţ splendid pentru cele mai mici fetiţe de la vârsta de 0 luni. Pentru că strălucește în culoare fină de roz, are un efect calmant asupra celor mici, iar bebelușii vor adormi foarte ușor lângă jucărie. Înălţimea acestuia este 30 cm, iar în interior are un zornăitor, care dezvoltă perfect auzul micuţului. Jocul de pluş pentru copii este uşor şi oferă un joc sigur micuţilor. După naştere copiii recunosc şi reţin mirosul din jurul lor, de aceea este şi important să învăţăm copiii, cum să îşi recunoască propriul lor miros. Ursuleţul de pluş pentru bebeluşi preia mirosul unic al micuţului, care este un lucru foarte important în primele săptămâni după naştere, astfel copilaşii se vor simţii în siguranţă în lumea încă necunoscută pentru ei. Jucăria de pluş pentru bebeluşi este fină, netedă şi moale pentru pielea bebeluşului, astfel bebeluşii o vor îmbrăţişa cu mare drag.

Jocul cu jucărie de pluș este foarte important pentru dezvoltarea optimă a fiecărui bebeluş. Jucăria dezvoltă activitatea creierului, personalitatea, lucrul manual şi abilităţile. Copiii adoră să ronţăie jucăriile, astfel vor putea încerca lucruri noi din jurul lor. Fiecare jucărie Kaloo este testată şi se potriveşte celor mai severe standarde. Poate fi ronţăită, încercată şi gustată. Datorită aspectul unic, culorilor vii şi suprafeţei netede, această jucărie de pluş pentru cei mai mici va deveni foarte repede partenerul preferat al micuţilor pentru îndrăgit. Copilul este foarte sensibil la atingere, încă din primele săptămâni după naștere, reacționează la atingere, iar ursuleţul de pluș Kaloo stimulează ideal această sensibilitate. Copilaşii mici adoră să aibă în jurul lor culori fine înainte de culcare, pentru care este ideal ursuleţul de pluş Kaloo pentru bebeluşi în culoare splendidă de roz.

Kaloo este un furnizor francez de calitate, care se ocupă de mai mult de 16 ani cu fabricarea jucăriilor de pluș cu un design unic și de calitate, din materiale nedăunătoare sănătății. Curățarea jucăriei este foarte ușoară, spălarea acesteia este recomandată în apă de 30°C. La spălare evitați înmuierea în apă și spălarea manuală pentru menținerea culorilor și a calității. Procesul de fabricaţie este strict controlat, fiecare jucărie trebuie să corespundă celor mai stricte standarde europene, astfel sunt asigurate calitatea şi siguranţa maximă ale produselor. Jucăriile Kaloo reflectă elementele frumuseții franțuzeşti, perfecțiunea și designul unic. Producătorul ține cont şi de nevoile și dorințele bebelușilor, datorită acestui lucru, bebeluşii, se simt în siguranță și sunt calmi lângă jucăriile Kaloo.

Caracteristici

  • jucărie de pluș moale
  • pentru cei mai mici copii de la vârsta de 0 luni
  • combinație de culori fine
  • înălțimea jucăriei este 30 cm
  • în cutie de cadou
  • ideal pentru alintare, cu zornăitor
  • este recomandată spălarea acestuia în apă de 30°C pentru păstrarea calității și culorii
  • corespunzător celor mai severe cerințe
  • design franţuzesc unic

Kaloo

Nakúpte u nás hračky Kaloo. V ponuke eshopu Trendy Mama nájdete plyšové hračky, hracie deky, detské osušky, klipy na cumlíky aj hračky na maznanie.
Contact
Câmpurile marcate cu* sunt obligatorii
loader  Se încarcă comentariul...

AM ALES PENTRU DVS.

loader  Produse cele mai vândute...