Cod: K962982 Categorie: Zornăitoare și jucării dentiție
45 Lei
Ne pare râu, produsul nu este în prezent pe stoc
Recenzie:
Nu a fost evaluat

Zornăitoarea din pluş, Les Amis de la producătorul franţuzesc, Kaloo este o jucărie pentru copii cei mai mici, de la 0 ani. Jucăria din pluş, cu o înălţime de 19 cm, cu văcuţă  este ideală pentru joaca copiilor, deoarece având în vedere dimensiunea jucăriei, aceasta se potriveşte perfect în mânuţele bebeluşilor. Jucăria din pluş văcuţă pentru bebeluşi este dotată cu o zornăitoare moale, care stârnește atenţia copiilor şi ajută la dezvoltarea auzului. Apăsând-o, aceasta va fluiera. Datorită formei sale lunguieţe, bebeluşul o va putea ţine uşor. Jucăria pentru bebeluşi a fost fabricată din pluş fin, moale şi neted la atingere şi este foarte sigură pentru joaca celor mai mici. Jucăria de pluş va absorbi mirosul copiilor, astfel că, atunci când jucăria va fi lângă ei, se vor simţi în siguranţă într-o lume nouă şi necunoscută.

Joaca cu jucăria din pluş este foarte importantă pentru orice bebeluş pentru o dezvoltare optimă, deoarece le dezvoltă activitatea creierului, le formează personalitatea, le dezvoltă aptitudinile şi abilităţile de îndemânare. În prima săptămână, după naştere, sensibilitatea tactilă este mai ridicată, astfel că, la orice atingere va reacţiona cu mult mai mare atenţie. Pe parcursul acestei perioade, zornăitoarea de pluş, Les Amis este accesoriul potrivit pentru dezvoltarea acestei sensibilităţi. Astfel că, zornăitoarea din pluş în formă de văcuţă, Les Amis a fost fabricată din culoare plăcută de maro-crem,iar datorită efectelor sale copii se vor putea odihni într-un mediu plăcut şi calm în aproprierea jucăriei. Nu trebuie să va faceţi griji dacă bebeluşul începe să se familiarizeze cu jucăria, gustându-o sau mestecând-o. Orice jucărie Kaloo este testată,  astfel aceasta corespunde celor mai stricte standarde. Aşadar liniştit poate mesteca, proba sau gusta.

Producătorul franţuzesc, Kaloo se ocupă de 16 ani de fabricarea jucăriilor din pluş cu un design frumos franţuzesc şi din material de pluş moale. În calitatea jucăriilor şi materialelor plăcute se ascunde unicitatea mărcii Kaloo. Jucăriile Kaloo satisfac necesităţile bebeluşilor pentru dezvoltare, sănătate şi siguranţă. Pentru păstrarea culorilor şi a calităţii spălarea acesteia se face în apă de 30° C . La sfârşitul procesului de fabricaţie, strict controlat, se află produsul, care respectă cele mai stricte standarde de calitate şi siguranţă europeană. Prin urmare produsul nu are niciun adversar pe piaţă. 

Caracteristici:

  • Jucărie moale din pluş
  • Zornăitoare moale care emite sunete
  • De la 0 luni
  • Mărimea sa este de 19 cm
  • Culori plăcute
  • O jucărie ideală pentru alint şi pentru dezvoltarea auzului la cei mai mici
  • Este potrivită spălarea în apă de 30° C  grade
  • Corespunde celor mai stricte standarde de siguranţă
  • Design unicat franţuzesc

Kaloo

Nakúpte u nás hračky Kaloo. V ponuke eshopu Trendy Mama nájdete plyšové hračky, hracie deky, detské osušky, klipy na cumlíky aj hračky na maznanie.
Contact
Câmpurile marcate cu* sunt obligatorii
loader  Se încarcă comentariul...

AM ALES PENTRU DVS.

loader  Produse cele mai vândute...