Cod: BE912471 Categorie: Aparat de gătit pe aburi cu mixer
  În stoc
672 Lei
Recenzie:
Nu a fost evaluat

Aparatul de gătit cu aburi și mixer Beaba Babycook® Original gri-albastru, nu numai că arată bine dar o să prepare copiilor dumneavoastră măncarea gustoasă plină de vitamine și substanțe nutritive. Robotul de bucătărie 4 în 1 de la producătorul francez Beaba este unul provocator cu care orice persoană se poate descurca. Aparatul de gătit cu aburi și mixer Babycook® Original fierbe măncarea, o mixează, decongelează și reîncălzește măncarea. Este un ajutor veritabil în fiecare gospodărie care vă economisește mult timp. Robotul de bucătărie Beaba va înlocui toate vasele, bolurile și mixerele pe care le-ați folosit până acum. Capacitatea de 800 ml vă permite să preparați mai multe porții pe care le puteți depozita în congelator sau frigider urmând să le reîncălziți.

Pregătire simplă

Beaba Babycook® Original face gătitul cu aburi ușor de utilizat, în 15 minute puteți să pregătiți copilului un piure sau sucuri de fructe ori legume. Pregătirea alimentelor pentru gătitul cu aburi cu mixerul Beabe este foarte simplă, putând fii realizată și de tatăl sau bunici. Este suficient să adăugați apă, iar în vas să puneți fructe și legume. În prima etapă se realizează gătirea cu aburi urmând să aruncați surplusul de apă și comutați butonul în modul de amestecare. Mixerul Beaba se va opri automat când alimentele sunt tocate, deci nu trebuie să le verificați în mod constant. Pachetul robotului de bucătărie Beaba conține deasemenea o carte de rețete, oferind o serie de combinații de mâncăruri inspirate pentru copiii dumneavoastră.

Despre Beaba

Marca Beaba provine din Franța, iar familiile cu copii se bucură de produsele lor începând din anul 1989. Sistemul Beaba ușureză munca părinților, putând avea grijă de copii, în același timp aduce în casa un desing modern având în vedere că produsele sunt de cea mai înaltă calitate. Toate produsele pentru îngrijirea copilului sunt inovatoare și totodată ușor de utilizat. Gama largă de produse a mărcii Beaba este atent apreciată de părinții mulțumiți și de un juriu profesionist. Produsele Beaba sunt rezultatele muncii comune ale desingnerilor iar unicul lor scop este să mulțumească nevoile critice ale părinților.

Caracteristici

  • pregătirea rapidă și ușoară a mâncării
  • gătire economică pe aburi și mixare rapidă
  • decongelarea și încălzirea mâncării
  • util pentru pregătirea mâncării pentru cei mici
  • design atractiv franțuzesc
  • calitate franțuzească de prima clasă

Contact
Câmpurile marcate cu* sunt obligatorii
loader  Se încarcă comentariul...

AM ALES PENTRU DVS.

loader  Produse cele mai vândute...