Ghid de cumpărare

Dragi cumpărători!

Pentru o navigare mai bună și pentru cumpărături mai rapide, v-am pregătit acest ghid de cumpărături. Aici găsiți instrucțiunile de căutare a produsului, crearea și trimiterea unei comenzi, dar și procedura în cazul unei reclamații sau la renunțarea la contract.

Cum comandăm produsul?

Jucăriile pot fi comandate foarte simplu, prin mai multe feluri:

Dacă doriți să comandați un produs de pe pagina noastră web, v-am pregătit un ghid simplu, care vă va ajută, cum să efectuați o comandă prin câțiva pași.

Cum căutăm produsul

Puteți selecta un produs din magazinul nostru online pe baza categoriei, după vârsta copilului, după producător sau pe baza unui motiv de poveste. Dacă aveți o idee, ce anume doriți să cumpărați, bazați-vă pe căutarea după numele sau tipul jucăriei.
Căutați sfaturi pentru cadouri? Inspirați-vă din articolele noastre, unde puteți găsi diferite sfaturi pentru cadouri, fie pentru băieți sau pentru fete. Sau urmăriți ofertele noastre actuale.
Nu vă puteți decide? Contactați-ne, vă vom ajuta cu mare drag!
Ne puteți contacta la nr. de telefon 00 4 0771 689 578, pe e-mail info@trendy-mama.ro sau să ne contactați pe pagina noastră de Facebook Trendymamaro.

De ce să creăm un cont utilizator

Înregistrarea în magazinul nostru online, durează doar câteva secunde, accelerând și simplificând considerabil procedura de comandă în prezent și în viitor. Pentru înregistrare apăsați butonul din colțul drept: ”Intră în cont/ Înregistrare” și completați datele Dvs. Acestea vor fi folosite în procedura de lansare a comenzii, la completarea facturii și a chitanței. Datele Dvs. personale sunt în siguranță la noi. Respectăm și protejăm datele dvs. personală. Informațiile confidențiale nu vor fi dezvăluite niciunei terțe părți.

Cum ne logăm

Pentru logare, apăsați butonul de meniu ”Înregistrare/Log-in” din partea dreaptă a paginii. Introduceți numele de înregistrare și parola, după care apăsați butonul de logare. Puteți să vă logați și pe parcursul efectuării comenzii la secțiunea Informații suplimentare.

Cum putem primi cupon de reducere

Puteți să-l obțineți urmărind magazinul nostru online sau prin Facebook. Valabilitatea cuponului depinde de ofertă. Dacă aveți întrebări, contactați-ne pe pagina noastră de Facebook Magazin Trendy-mama.ro.

Codul de reducere se introduce la crearea comenzii și poate fi utilizat o singură dată. Codul de reducere este considerat a fi utilizat numai atunci când comanda este trimisă spre procesare. Veți introduce cuponul de reducere în primul pas al comenzii dvs.

Cum verificăm dacă un produs este sau nu pe stoc

La apariția produsului puteți verifica dacă produsul respectiv se află sau nu pe stoc. Sunt cazuri speciale, de exemplu în perioada sărbătorilor, înainte de Crăciun, când mai mulți cumpărători doresc să achiziționeze un produs anume și stocul se epuizează. Dacă doriți să vă asigurați dacă un produs se află sau nu pe stoc, puteți suna la nr. de telefon 00 4 0771 689 578.

Cum plătim

În magazinul nostru online, puteți plăti cu plată prin virament bancar sau în numerar / plată ramburs. Modul de plată poate fi ales la efectuarea comenzii, unde tariful poștal se calculează automat.

Alegerea produsului

Căutați ajutoare pentru alăptat, baie, hrănit și produse care vă vor ajuta la îngrijirea copilului dvs.? Vă ajutăm cu drag, deoarece suntem experți în lumea copiilor. În magazinul nostru online Trendy Mama, puteți găsi produse de designe în stilurile producătorilor de renume din lume. Producătorii produselor noastre pun accentul pe soluții inovatoare pentru a-și dezvolta produsele și îndeplinesc cele mai stricte cerințe de calitate. Decorați camera copilului? Alegeți din oferta noastră de mobilier pentru copii, cărucioare pentru copii, jucării și îmbrăcăminte pentru bebeluși. Faceți-vă o bucurie și dvs. cu o geanta stilată sau accesorii de modă.

Căutați un cadou? Sunați-ne la numărul nr. de telefon 00 4 0771 689 578 , trimiteți-ne e-mail la adresa info@trendy-mama.ro sau contactați-ne pe pagina noastră de Facebook trendymamaro. Vă vom ajuta cu mare drag să alegeți jucăria sau produsul potrivit!

Soldare produse

Tot timpul încercăm să oferim jucării de calitate la prețuri avantajoase. Tocmai din acest motiv, la noi mereu găsiți oferte atractive. Doriți să oferiți bucurie copilului dvs.? Uitați-vă peste ofertele noastre actuale.

Cum pot returna coletul?

Verificarea coletului

Verificați coletul după ce l-ați preluat de la curier. Dacă coletul preulat este deteriorat, trebuie încheiat un proces-verbal cu curiererul, de asemenea trebuie să ne anunțați și pe noi prin e-mail, că ați primit un colet deteriorat. Conținutul coletului trebuie verificat imediat după preluare, sau maxim în 24 de ore după preluare. În cazul în care în coletul primit ați găsit un produs deteriorat, sau lipsesc anumite piese, anunțați imediat vânzătorul pe adresa de e-mail info@trendy-mama.ro sau telefonic pe nr. de telefon 00 4 0771 689 578. Reclamațiile depuse după termenul de mai sus nu vor fi acceptate.

Renunțare la contract

Ca și cumpărător, puteți renunța la contract fără a motiva decizia dvs., în termen de 14 zile de la preluarea coletului pe baza legii nr. 102/2014 aliniatul 7. Puteți afla mai mult despre această procedură la secțiunea Renunțare la contract.

Reclamații

Perioada de garanție începe de la preluarea coletului și este valabilă 24 de luni. În această perioadă puteți reclama orice problemă legată de produsul dvs. Pentru a afla mai mult, citiți Condiții de reclamații. Pentru a accelera procesul de examinare a reclamațiilor, completați formularul de reclamații.