Protecția datelor personale

Protecția datelor personale - informații generale

Magazinul online Trendy-mama.ro vă mulțumește pentru încrederea acordată și se angajează să ia toate măsurile și demersurile necesare pentru a proteja în condiții de siguranță datele furnizate de dvs., care erau necesare pentru efectuarea comenzii dvs. Compania DaRya, s.r.o. utilizează toate datele obținute de la clienți strict doar pentru uzul intern și nu le furnizează altor persoane. Excepția o reprezintă transportatorii externi, cărora le sunt furnizate aceste date cu caracter personal, în măsura necesară pentru livrarea fără probleme a mărfurilor. Datele despre clienți sunt stocate în conformitate cu legile aplicabile ale Republicii Slovace.

Cu datele dvs. personale lucrăm atent și profesional, deoarece confidențialitatea dvs. este inviolabilă și confidențială.

 • În nici un caz datele primite nu sunt furnizate altor persoane (cu excepția serviciului de curierat, în măsura necesară pentru a livra bunuri). Stocarea acestora este efectuată într-o bază de date securizată cu acces autorizat
 • Angajații care vin în contact cu datele personale sunt instruiți în mod corespunzător și propriu-zis cu importanța acestora și modul de procesare a acestor date.

Pentru a fi în măsură să furnizăm servicii la nivel profesional, avem nevoie de câteva informații.

 • Când faceți cumpărături pe site-ul trendy-mama nu este necesară înregistrarea. Introduceți datele dvs. care sunt necesare pentru efectuarea comenzii, doar o singură dată.
 • Noi obținem de la dvs. numai datele de care aveți într-adevăr nevoie pentru a procesa comanda (lista datelor necesare poate fi găsită mai jos în graficul activităților)
 • Nu abuzăm de numărul dvs. de telefon pentru scopuri de marketing, vă vom contacta doar în legătură cu comanda dvs. și livrarea acesteia sau în legătură cu reclamația dvs. în cazul în care ați efectuat-o.
 • Nu trimitem e-mailuri nesolicitate. Folosim adresa dvs. de e-mail pentru a vă trimite confirmarea comenzii, starea de procesare și expedierea acesteia.
Plată online securizată
 • La plata prin transfer bancar cu ajutorul sistemelor de plată online introduceți datele dvs.  pe gateway-ul de plată securizat.
 • Nu intrăm în contact cu datele dvs. persoanale de plată, noi aflăm prin e-mail sau SMS, doar dacă tranzacția dvs. a fost reușită sau nereușită.

Registrul informativ al e-shopului

Operatorul magazinului www.trendy-mama.ro are un sistem informativ care prelucrează datele cu caracter personal ale clienților / clienților înregistrați la Oficiul pentru protecția datelor cu caracter personal în conformitate cu Legea 122/2013.

Protecția datelor personale - informații detaliate

Informațiile prevăzute de alin. § 15 legea 1. nr. 122/2013 Z. z. privind protecția datelor cu caracter personal, cum a fost modificată prin legislația ulterioară.

Operatorul magazinului online www.trendy-mama.ro

DaRya, s.r.o., Vajnorská 98J, 831 04 Bratislava, Slovacia, IČO: 47 849 592, DIČ : 2024116831, IČ DPH : SK2024116831

Societatea este înregistrată în OR Bratislava I., Oddiel : SRO , Vložka číslo : 37592/N

Operatorul obține datele personale datorită formularului atunci când comandă produse în coșul de cumpărături.

Serviciul de intermediere

General Logistics Systems Slovakia s.r.o.
Lieskovská cesta 13
962 21 Lieskovec
Slovenská Republika
IČO: 36 624 942
GLS General Logistics Systems Slovakia s.r.o.
Sediul: Lieskovská cesta 13, 962 21 Lieskovec
IČO: 36624942 înregistrat OR OS Banská Bystrica, secțiunea Sro, nr. Registru 9084/S
Operatorul furnizează intermediarului detaliile: numele și prenumele, adresa de livrare, numărul de telefon și adresa de e-mail.

Serviciul de intermediere

Poșta slovacă a.s., Partizánska cesta 9, 975 99 Banská Bystrica

IČO: 26 631 124

Operatorul furnizează intermediarului detaliile: numele și prenumele, adresa de livrare, numărul de telefon și adresa de e-mail.

Scopul prelucrării datelor cu caracter personal

 • Încheierea unui contract de cumpărare cu cumpărătorul prin intermediul magazinului online www.trendy-mama.ro.
 • Eliberarea unui document fiscal - facturi, în temeiul Legii nr. 222/2004, privind taxa pe valoarea adăugată, § 71 alin. Articolul 2.
 • Gestionarea înregistrărilor clienților.
 • Gestionarea comenzilor în cazul reclamațiilor.
 • Livrarea comenzilor și identificarea clientului înainte de livrarea bunurilor achitate.
 • Confirmarea acceptării și acceptarea comenzii, plata produselor, livrarea bunurilor comandate - prin intermediul e-shop-ului, telefonic sau prin poștă electronică.
 • Expedierea în fomrat electronic a informațiilor în ceea ce privește noutățile e-shopului, în cazul în care clientul este interesat să se înscrie la acesesrt serviciu.

Lista datelor personale obținute prin intemediul formularului de cumpărare

Consumatorul: numele, prenumele, adresa, (orașul, strada, numărul, codul poștal) țara, e-mail-ul, nr. de telefon.

Comenzi pe fimră: denumirea firmei, adresa comaoniei, nr. de telefon, email, țara, IČO, DIČ, Numărul de identificare, TVA

Necesitatea de a furniza datele cu caracter personal

Operatorul obține numai datele personale necesare pentru a îndeplini obligațiile pe care clientul le așteaptă să le comande. Fără aceste date, nu este posibilă procesarea comenzii primite. Din acest motiv, clientul trebuie să completeze toate datele solicitate la comanda lui.

Furnizarea datelor câtre părți terțe

Datele cu caracter personal nu sunt furnizate de operatorul oricărei companii de gestionare a bazei de date a datelor cu caracter personal, sau oricărei alte părți terțe, cu excepția cazului în măsura necesară pentru a livra bunuri companiilor de transport maritim:

 • General Logistics Systems Slovakia s.r.o., IČO: 36 624 942. Domeniul de aplicare a datelor furnizate - numele destinatarului, adresa de livrare, numărul de telefon, prețul total al comenzii în cazul plății la livrare.
 • Poșta sloavacă, IČO: 26 631 124. Domeniul de aplicare al datelor furnizate - numele destinatarului, adresa de livrare și prețul total al comenzii în cazul plății la livrare.

În situații excepționale, o altă companie de transport maritim poate fi aleasă pentru livrarea mărfurilor printr-o decizie operativă. Având în vedere caracterul operativ al deciziei, nu este posibil să se determine în prealabil numele și adresa societății în cauză.

Publicarea datelor

Operatorul DaRya, s.r.o., nu va dezvălui în nici un caz datele obținute cu caracter personal. 

Eliminarea datelor cu caracter personal

Operatorul DaRya, s.r.o. care a obținut datele cu caracter personal le va păstra în conformitate cu Legea nr. 122/2013 Z.z. unde termenii de arhivare se bazează pe Legea nr. 108/2002 Z.z. privind protecția consumatorilor în cazul vânzărilor door-to-door și vânzărilor prin poștă, astfel cum a fost modificată, și a Legii nr. 431/2000 Z.z. privind contabilitatea astfel cum a fost modificată. Eliminarea datelor se va face în conformitate cu reglementările în vigoare în Republica Slovacă. Cumpărătorul poate retrage, în scris, consimțământul privind prelucrarea datelor cu caracter personal. Consimțământul expiră în termen de o lună de la primirea retragerii consimțământului de către cumpărător, iar datele vor fi șterse.

Drepturile și obligațiile persoanei în cauză

Clientul este obligat să furnizeze informații complete și adevărate. Persoana în cauză are dreptul, să solicite operatorul prin cerere scrisă (scrisoare, e-mail). următoarele informații:

 • Informații despre stadiul procesării informațiilor dvs. personale.
 • Informații despre sursa din care au fost primite datele personale.
 • Scrierea datelor personale care sunt procesate.
 • Corectarea datele personale incorecte, incomplete sau învechite, care sunt procesate.
 • Eliminarea datelor personale.

Persoana în cauză își poate exercita drepturile în temeiul articolului 17 din Legea nr. 122/2013 Z.z. prin poștă electronică, e-mail info@trendy-mama.ro, în scris sau personal la adresa sediului a operatorului: DaRya, s.r.o., Vajnorská 98J, 831 04 Bratislava. Toate cerințele legitime ale persoanei în cauză vor fi îndeplinite, iar persoana în cauză va fi informată în termen de 30 de zile de la primirea acesteia.

În cazul în care persoana în cauză nu are dreptul la actele juridice, în totalitate drepturile sale pot fi exercitate de un reprezentant legal.

Dacă persoana în cauză nu trăiește, drepturile sale în temeiul prezentei legi pot fi exercitate de o persoană apropiată.

Atunci când persoana în cauză suspectează că datele sale cu caracter personal sunt prelucrate nejustificat, persoana în cauză poate depune o cerere de deschidere a unei acțiuni de protecție a datelor cu caracter personal.

Adevărul, precizia și actualizarea datelor cu caracter personal

 • Persoana care a furnizat aceste date cu caracter personal în sensul articolului 16 alineatul (1) este responsabilă de neadevărul datelor cu caracter personal furnizate operatorului. 1 zák. nr. 122/2013 Z. z. privind protecția datelor cu caracter personal, astfel cum a fost modificată prin legislația ulterioară.
 • Corectitudinea și actualizarea datelor cu caracter personal sunt asigurate de operator.
 • Informațiile personale sunt considerate corecte până când se dovedește altfel.

Înregistrarea în sistemul informativ al e-shopului

Operatorul magazinului online www.trendy-mama.ro are un sistem informativ în care se prelucrează datele personale ale clienților / clienților înregistrați la Oficiul pentru Protecția Datelor cu Caracter Personal în temeiul Legii nr.122 / 2013 Z.z.