Cod: SM310506 Categorie: Jucării roboți de bucătărie
  În stoc
66 Lei
Recenzie:
Nu a fost evaluat

Smoby aparatul de cafea mare Tefal Express este copia realistică al aparatului de cafea Tefal, deci copii în timpul preparării unei cafea, vor avea impresia de parcă ar fi adulţi. Să facă copilul Dumneavoastră cafea cu acest aparat de cafea, care are un recipient de apă care se poate scoate şi un filtru, care va susţine şi splendoarea jucăriei. Umpleţi recipientul cu apă, şi urmăriţi cum picură apa în recipientul de cafea. Jucăria nu funcţionează cu baterie. Jucăria de copii pentru bucătărie de jucărie străluceşte în culori frumoase de alb-mov. Jucăria dezvoltă fantezia şi creativitatea copiilor. Este un accesoriu perfect pentru bucătăriile de jucărie Smoby, care este ideal de la vârsta de 3 ani.

Copiilor prin jocurile cu aparatul de cafea se va dezvolta motorica fină şi abilităţile de mişcare. Este o jucărie ideală copiilor, care adoră să inventeze şi să încerce lucruri noi. Culorile tărcate vor garanta, ca această jucărie va fi un accesoriu ideal pentru fiecare cameră de copii. Este foarte important pentru dezvoltarea copiilor, să se joace jocuri de rol, imitând adulţii. Pe deasupra că este un mod splendid de distracţie, face parte şi din dezvoltarea mentală a copiilor. De asemenea se dezvoltă şi creativitatea, imaginaţia şi fantezia copiilor. Prin manipularea lucrurilor folosite în fiecare zi de către adulţi, copii vor ajunge mai aproape de lumea adulţilor. Un astfel de accesoriu ideal este şi aparatul de cafea Smoby de jucărie.

Smoby este o firmă franceză recunoscută, care se ocupă cu furnizarea jucăriilor din plastic. Plasticul pe jucăriile Smoby este puternic, rezistent şi în acelaş timp şi mătăsos la atingere. Fiecare jucărie are marginile rotunjite, astfel încât copii să se joace mereu în siguranţă şi să fie protejaţi mereu împotriva accidentelor. Culorile jucăriilor Smoby dezvoltă fantezia şi imaginaţia copiilor, atrage atenţia lor, de aceea este cadoul potrivit pentru cei mai mici copii. Procesul de fabricare Smoby este supravegheat cu severitate, de aceea jucăriile se potrivesc celor mai severe cerinţe referitoare la siguranţă. Smoby este garanţie pentru calitatea franceză, designul unic şi unicitatea produsului, care se înalţă pe piaţa europeană.

 

Smoby

Nakúpte u nás hračky Smoby. V ponuke nášho eshopu objavíte detské kuchynky, domčeky pre deti, šmykľavky, odrážadlá aj trojkolky.
Contact
Câmpurile marcate cu* sunt obligatorii
loader  Se încarcă comentariul...

AM ALES PENTRU DVS.

loader  Produse cele mai vândute...