Cod: SM310546 Categorie: Jucării roboți de bucătărie
  În stoc
81 Lei
Recenzie:
Nu a fost evaluat

Aparatul de cafea Expresso Rowenta este o jucărie splendidă de la firma franceză Smoby, în care se află un accesoriu unic de bucătărie. Jucăria este fabricată după aparatul adevărat Rowenta. Emite efecte sonore realistice de Vvrrr-Psssch şi deasupra mai şi luminează. Unele părţi şi butoane ale jucăriei sunt formate după mânuţele mici ale copiilor, de aceea se poate folosi chiar de la vârsta de 3 ani. Aparatul de cafea este fabricat din plastic de calitate şi rezistent, care este în acelaş timp plăcut şi mătăsos la atingere.

Aparatul de cafea Expresso Rowenta funcţionează cu baterie. Bateriile nu fac parte din ambalaj. Accesoriul elegant de bucătărie oferă o dimensiune mai mare jucăriei. Firma franceză Smoby este furnizorul jucăriilor unice şi de calitate. care dezvoltă imaginaţia copiilor. Înălţimea aparatului de cafea Expresso Rowenta este 18 cm. Combinaţia culorilor vii de roşu şi alb vor căştiga inima fiecărui copil.

Smoby

Nakúpte u nás hračky Smoby. V ponuke nášho eshopu objavíte detské kuchynky, domčeky pre deti, šmykľavky, odrážadlá aj trojkolky.
Contact
Câmpurile marcate cu* sunt obligatorii
loader  Se încarcă comentariul...

AM ALES PENTRU DVS.

loader  Produse cele mai vândute...