Cod: SM211421 Categorie: Jucării pentru baie
  În stoc
141 Lei
Recenzie:
Nu a fost evaluat

Aquaparkul, Smoby Cotoons de culoare verde este o jucărie ideală pentru vană, care va oferi bucurie în timpul îmbăierii fiecărui copilaş de la vârsta de 12 luni. Jucăria aquapark pentru cei mai mici copii se poate atașa de suprafaţa vanei sau de faianţă cu 2 ventuze. După îmbăiere Aquaparkul se poate demonta uşor. În mijloc se află un duş mișcător, iar atunci când apăsăm pe steluţa galbenă, apa va curge în scoică. În aceasta stă şi înoată și broasca Wabap. Dacă învărtim robinetul sub scoică atunci apa va curge direct pe moara albastră mişcătoare, iar de acolo pe toboganul cu apă, apoi broasca va sări direct în vană.

Pe cealaltă parte jucăria pentru vană este dotată cu o pâlnie mare, prin care acvariul mare şi rotund se poate umple cu apă. În acvariu înoată un peştişor roşu, pe care copii îl vor putea privi prin sticlă. Sub fereastra acvariului a jucăriei Aquapark de vană se află o găleată albastră, care este atârnată de un cârlig. Cu ajutorul găleţii, copii vor putea umple toate piesele jucăriei- duşul, bazinul, scoica, moara, toboganul şi acvariul. Acesta este un produs european de calitate, care dispune de un certificat de calitate şi corespunde standardelor europene.

Jucăria pentru vană cu, care copii se vor juca în timpul duşului sau al îmbăierii este cel mai popular produs în rândul copiilor. Jucăria aquapark s-a fabricat din material neted, care este potrivit pentru joaca în apă. Colţurile acesteia sunt rotunjite şi moi, astfel că, joaca este sigură. Jucăria este potrivită de la 12 luni. Producătorul franţuzesc, Smoby se ocupă de fabricarea jucăriilor cu un design unic. Materialul de plastic este plăcut, neted la atingere şi moale cu mânuţele copiilor. Îmbăierea nu a fost niciodată atât de veselă şi distractivă ca şi cu această jucărie minunată, Aquapark Cotoons. Mărimea acesteia este de 30*8*25 cm.

Smoby

Nakúpte u nás hračky Smoby. V ponuke nášho eshopu objavíte detské kuchynky, domčeky pre deti, šmykľavky, odrážadlá aj trojkolky.
Contact
Câmpurile marcate cu* sunt obligatorii
loader  Se încarcă comentariul...

AM ALES PENTRU DVS.

loader  Produse cele mai vândute...