Cod: SM330215 Categorie: Gospodărie
  În stoc
202 Lei
Recenzie:
Nu a fost evaluat

Aspiratorul pentru copii Rowenta Air Force 360° este un aspirator electronic modern de la producătorul francez Smoby, care are funcția reală de aspirare. Băieții și fetele de la 3 ani se vor putea bucura de aspirarea distractivă a prafului și mizeriei din camera lor, se vor juca de-a adulții și vor dobândi obiceiurile potrivite. Aspiratorul vertical pentru copii este realizat într-o combinație elegantă de culori gri-turcoaz, arată foarte realistic. Este extrem de sigur pentru copii, folosind materiale durabile din plastic de înaltă calitate, care sunt plăcute la atingere.

LED-ul indică faptul că aspiratorul este pornit și copiii se pot bucura de sunetele realiste. Recipientul pentru praf și murdărie poate fi deschis și golit după aspirare. Aspirarea cu un aspirator pentru copii va fi foarte distractivă pentru toți copiii. Cu dimensiunile sale de 75*15*8 cm și greutatea surprinzător de mică, este o jucărie convenabilă și interesantă pentru copiii care doresc să-și ajute părinții la curățenie. Datorită aspirarii împreună cu părinții, cei mici dobândesc de la o vârstă fragedă un sentiment de ordine și curățenie. Învață ce este responsabilitatea, se apropie de lumea adulților și își îmbunătățesc abilitățile motorii și de mișcare.

Smoby este un producător renumit franțuzesc de jucării din plastic pentru copii. Plasticul de pe jucăriile Smoby este puternic, durabil, dar în același timp moale și neted pentru mâinile copiilor, fiind catifelat la atingere. Toate jucăriile pentru copii au margini rotunjite pentru a menține copiii în siguranță și pentru a-i proteja de rănire în timpul jocurilor distractive. Culorile de pe jucăriile din plastic Smoby stimulează și dezvoltă imaginația și creativitatea copiilor. Procesul de producție al jucăriilor Smoby este controlat strict, jucăriile îndeplinesc cele mai înalte criterii de siguranță.

Smoby

Nakúpte u nás hračky Smoby. V ponuke nášho eshopu objavíte detské kuchynky, domčeky pre deti, šmykľavky, odrážadlá aj trojkolky.
Contact
Câmpurile marcate cu* sunt obligatorii
loader  Se încarcă comentariul...

AM ALES PENTRU DVS.

loader  Produse cele mai vândute...