Cod: SM720618 Categorie: Odrážadlá od 6 mesiacov
303 Lei
Ne pare râu, produsul nu este în prezent pe stoc
Recenzie:
Nu a fost evaluat

Babytaxiul și premergătorul Balade de la producătorul francez Smoby poate să crească cu copilul de la 6 luni datorită pieselor detașabile. Într-un mod simplu, fără utilizarea instrumentelor, acesta se adaptează nevoilor copilului dvs. Copilul de la vârsta de 6 luni stă confortabil și în siguranță pe scaun și este babytaxiul este ghidat de părinte. Datorită mânerul de ghidare cu o construcție metalică solidă face ca funcționarea babytaxiului să fie practică și confortabilă. Copilul de la 10 luni folosește premergătorul în realizarea primilor săi pași. După ce crește puțin, se așează pe mașinuță și sepoate împinge cu picioarele. Roțile de pe babytaxiu sunt de înaltă calitate și durabile, fiind ideal atât pentru interior cât și pentru exterior.

Designul frumos, în combinație de culori albastru-galben cu un motiv vesel de căluț va impresiona copiii la prima vedere. Scaunul are o formă ergonomică, este adaptat nevoilor copiilor. Sub scaun, există un spațiu secret de depozitare în care micuții își pot pune diverse jucării și lucruri mici. Siguranța copilului este garantată datorită centurii de siguranță în 3 puncte, cadrului protector și sistemului împortiva căderii. Jucăria se poate transforma rapid într-o mașinuță de jucărie - babytaxiu. Pur și simplu deconectați mânerul parental și cadrul protector.

Datorită babytaxiului copilul se îmbunătățește în menținerea echilibrului și își consolidează mușchii. Totodată, acesta ajută copiii în dezvoltarea abilităților motorii și de mișcare. Este realizat din plastic rezistent de înaltă calitate, care este de asemenea, plăcut și moale la atingere. Dimensiunile produsului sunt de 54*41*47 cm, cu o înălțime totală de 40 cm.

Smoby este un producător francez de jucării din plastic pentru copii. Plasticul de pe jucăriile Smoby este puternic, durabil, dar în același timp moale și neted pentru mâinile copiilor, fiind catifelat la atingere. Toate jucăriile pentru copii au margini rotunjite pentru a menține copiii în siguranță și pentru a-i proteja de rănire în timpul jocurilor distractive. Culorile de pe jucăriile din plastic Smoby stimulează și dezvoltă imaginația și creativitatea copiilor.

Smoby

Nakúpte u nás hračky Smoby. V ponuke nášho eshopu objavíte detské kuchynky, domčeky pre deti, šmykľavky, odrážadlá aj trojkolky.
Contact
Câmpurile marcate cu* sunt obligatorii
loader  Se încarcă comentariul...

AM ALES PENTRU DVS.

loader  Produse cele mai vândute...