Cod: BE915056 Categorie: Șezlonguri pentru bebeluși
  În stoc
872 Lei
Recenzie:
Nu a fost evaluat

Scaunul balansoar pentru copii Eazy Relax din atelierul prestigiosului brand francez Beaba va oferi bebelușului confortul pe care îl merită. Șezlongul pliabil compact Beaba de culoare maro nu este doar un ajutor practic în îngrijirea bebelușului, ci și un accesoriu de interior modern. Bebelușul se simte confortabil și în siguranță în căsuță, care este, de asemenea, ajutată de legănarea lentă și de capacitatea de a regla căsuța în trei poziții. Șezlongul poate fi folosit de la naștere până în momentul în care bebelușul nu ajunge la greutatea de 15 kg.

Șezlongul cu leagăn moale are o centură de siguranță în 5 puncte, pe care o puteți desface după ce copilul va fi mai mare, iar șezlongul devine un scaun pentru copiii mai mari. Avantajul incontestabil al acestui șezlong este faptul că este complet pliabil, deci este perfect și pentru călătorii. Șezlongul pliat este plat și măsoară doar 4,6 cm înălțime, așa că nu ocupă aproape deloc spațiu în portbagajul mașinii. Husa revolutionarului șezlong Eazy Relax Beaba este realizată din bumbac 100% si garanteaza confort maxim bebelușului. Husa este complet detașabilă și se poate spăla în mașina de spălat rufe la 40°C.

Marca franceză Beaba aduce din anul 1989 în gospodăriile cu copii, vase revoluționare și produse pentru îngrijirea copiilor. Designerii mărcii Beaba se asigură ca toate produsele lor să fie de cea mai înaltă calitate. Produsele mărcii franceze Beaba sunt lăudate de părinți din întreaga lume și în fiecare an sunt apreciate și de jurizării profesionale.    

Caracteristici

  • sterilizator electric pentru biberoane
  • două recipiente separate
  • distruge 99,9% din bacterii
  • control simplu
  • îndeplineste criteriile de calitate
Contact
Câmpurile marcate cu* sunt obligatorii
loader  Se încarcă comentariul...

AM ALES PENTRU DVS.

loader  Produse cele mai vândute...