Cod: TO4005302 Categorie: Bavete pentru bebeluși
  În stoc
86 Lei
Recenzie:
Nu a fost evaluat

Bavețica pentru copii Baby Bib & Bottle Holder de la renumitul producător smarTrike din ediția toT este un accesoriu excelent pentru îngrijirea celor mici. Datorita dimensiunilor sale, bavețica originală cu imaginea unei albinuțe roz acoperă aproape întregul piept al copilului dvs. și protejează hainele de reziduurile alimentare în timpul hrănirii. Drăgălașa bavețică are o închidere simplă cu nasturi care nu apasă pe gâtul copilului și se adaptează la nevoilor acestuia. Bavețica multifuncțională poate fi folosită și ca suport pentru sticle, lucru pe care părintii îl vor aprecia în special atunci cănd călătoresc. Bavețica impermeabilă este usor de curățat și va rezista ani de zile copiilor dvs. Este fabricată din materiale de înaltă calitate, îndeplinește criterii stricte de calitate și este potrivită pentru copii încă de la naștere.

SmarTrike este un producător de top de triciclete și trotinete pentru copii, care nu are concurență pe piața mondială. Cea mai nouă linie de produse sunt accesoriile de îngrijire toT pentru bebeluși și cei mai mici copii. Este o categorie inovatoare care este o solutie practică și în același timp stilată pentru nevoile zilnice ale părintilor și copiilor. Accesoriile sunt realizate din materiale de cea mai buna calitate, cu atentie la detalii

Caracteristici

  • bavețică cu motivul Albinuței
  • închidere simplă cu nasturi
  • bavețică și suport pentru sticlă
  • design blând pentru copii
  • margini rotunjite
  • potrivită pentru călătorii
  • pentru copilașii de la 0 luni

smarTrike

Nakúpte u nás hračky smarTrike. V ponuke eshopu Trendy Mama nájdete detské trojkolky, kolobežky, odrážadlá a iné produkty smarTrike.
Contact
Câmpurile marcate cu* sunt obligatorii
loader  Se încarcă comentariul...

AM ALES PENTRU DVS.

loader  Produse cele mai vândute...