Cod: SM452053 Categorie: Odrážadlá od 18 mesiacov
222 Lei
Ne pare râu, produsul nu este în prezent pe stoc
Recenzie:
Nu a fost evaluat

Bicicletă fără pedale de la producătorul franțuzesc Smoby, este potrivită pentru copiii de la 2 ani. Bicicleta fără pedale Learning Bike are un design frumos colorat, roșu, galben și alb. Bicicleta fără pedale are o construcție metalică solidă, precum și scaun reglabil în înălțime, ceea ce înseamnă că aceasta va crește împreună cu copilul dvs. până când acesta va fi pregătit pentru prima sa bicicletă. Avantajul bicicletei fără pedale în comparație cu mașinuțele clasice cu patru roți este faptul că cei mici va trebui să-și mențină echilibrul. Copilul trebuie să se bazeze pe el însuși, își întărește mușchii spatelui, picioarele și învață să-și mențină echilibrul. Mersul pe bicicleta fără pedale, este foarte confortabil și sigur. Este un mijloc excelent pentru trecerea copilului de la tricicletă la prima sa bicicletă.

Bicicleta fără pedale este potrivită pentru toți copii de la 24 de luni,iar datorită culorilor sale vioaie, este potrivită atât pentru băieți cât și pentru fete. Dimensiunile bicicletei fără pedale sunt de 77*40*48 cm. Înălțimea scaunului este de 35 cm. Datorită acestei biciclete fără pedale, copilul va câștigă încrederea în sine și învață să-și mențină echilibrul. Nu trebuie să vă temeți că va merge cu viteză, deoarece acesta se împinge cu picioarele. Construcția bicicletei fără pedale este rezistentă și de aceea va fi ca nouă, mulți ani de zile. Producătorul s-a gândit și la partea practică a bicicletei , care a echipat-o cu un suport amplasat pe partea din mijloc a bicicletei. Dacă doriți tot binele din lume pentru copilul dvs., alegeți producătorul Smoby, care este o garanție a calității verificate de mai mulți ani. Ghidonul bicicletei se învărte în ambele părți la 30 de grade. Roțile bicicletei sunt de cauciuc.

Smoby este un producător franțuzesc renumit, care produce de mai mulți ani, jucării de cea mai bună calitate, cu design original. Materialele utilizate pe jucăriile Smoby sunt solide și durabile, moi și netede pentru degetele delicate ale copiilor. Jucăriile de la acest producător au margini rotunjite, care servesc drept protecție preventivă împotriva rănirii. Culorile jucăriilor Smoby stimulează imaginația copiilor. Fiecare călăreț mic își va iubi noua bicicletă fără pedale. Procesul de fabricare a jucăriilor Smoby este strict controlat, iar jucăriile îndeplinesc, de asemenea, cele mai înalte criterii de siguranță. Smoby este o garanție a calității franceze, a modelelor originale și a produselor unice care excelează pe piața europeană.

Caracteristici

  • babytaxiu, datorită căruia copiii învață să-și mențină echilibrul
  • asigură o trecere mai ușoară la prima bicicletă
  • suport pentru o parcare mai ușoară
  • construcție metalică solidă
  • înălțimea scaunului este reglabilă
  • design atractiv colorat și original
  • bicicleta fără pedale crește împreună cu copilul
  • produs franțuzesc de calitate
  • potrivit de la 2 ani

Smoby

Nakúpte u nás hračky Smoby. V ponuke nášho eshopu objavíte detské kuchynky, domčeky pre deti, šmykľavky, odrážadlá aj trojkolky.
Contact
Câmpurile marcate cu* sunt obligatorii
loader  Se încarcă comentariul...

AM ALES PENTRU DVS.

loader  Produse cele mai vândute...