Cod: SM312102 Categorie: Accesorii și vase de bucătărie
  În stoc
121 Lei
Recenzie:
Nu a fost evaluat

Fabrica de ciocolată Smoby Chef setul jucăuș de bucătar cu rețete și cu forme de bomboane de ciocolată este un set perfect creativ, cu ajutorul căreia micile cofetari cu ajutorul rețetelor atașate vor putea prepara și singuri bomboane fantastice de ciocolată.  Folosirea a fabricii de ciocolată pentru copii este recomandată copiilor de la 5 ani, care iubesc dulciurileMicii cofetari la prepararea dulciurilor folosesc produse reale.  Pe parcursul preparării nu numai se distrează dar la sfârșit obțin un premiu dulce perfect gătit și decorat cu mâna sa proprie, în forma de bomboane de ciocolată. Oferiți copiilor posibilitatea de a găsi bucuria în bomboanele gătite de mânuțele sale proprii.

Setul creativ destininat micilor cofetari  se găsește nu numai rețete dar și o mulțime de produse și accesorii ca de exemplu două oale pentru aparatul de preparat ciocolată, forme pentru bomboane de ciocolată, tuburi cu capete de decorare, bățuri pentru decorare, bățuri pentru bomboane și un suport pentru rezultatele dulci. Bomboanele preparate copii pot servii pe o tavă albastră cu etaj. Dimensiunile aparatului de preparat ciocolată 40x21x21 cm. Bomboanele gătite se decorează cu diferite forme mici colorate.

Fabirca de ciocolată cu rețete  este un joc fantastic  și distractiv de la firma de furnizor recunoscut cu produse de bună calitate SmobyPe parcursul jocului copii în rolul cofetariilor își fac cunoștință cu prepararea dulciurilor  în timp ce se dezvoltă fantezia, creativitatea și motorica fină a mânuțelor. La prepararea bomboanelor de ciocolată învață șă colaboreze și comunice astfel își dezvoltă aptitudinea lingvistică și comunicarea.  Jucăriile Smoby sunt plăcute la atingere și din plastic cu o calitate bună și nepericuloase asupra sănătății, care corespund cerințelor celor mai severe europene. Fabrica de ciocolată  cu setul jucăuș de bucătar este de maximă siguranță.

Smoby

Nakúpte u nás hračky Smoby. V ponuke nášho eshopu objavíte detské kuchynky, domčeky pre deti, šmykľavky, odrážadlá aj trojkolky.
Contact
Câmpurile marcate cu* sunt obligatorii
loader  Se încarcă comentariul...

AM ALES PENTRU DVS.

loader  Produse cele mai vândute...